Test av 3 bästsäljande mascaror

2017-11-22

Jag har provat tre av elevens bästsäljande mascaror; L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara, Shiseido Full Lash Multi Dimension Mascara och Lancôme Monsieur Big Mascara. Jag har varit nyfiken på dessa mascaror ett tag nu och jag förstår varför de är bästsäljare...

Utan mascara.

L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Jag gillar verkligen denna mascara, särskilt för att formulan är väldigt len och känns knappt på fransarna. Den är lätt att applicera i flera lager utan klumpar och den stora borsten fångar upp varje frans. En riktig höjdare enligt mig!

Shiseido Full Lash Multi Dimension Mascara

Det som imponerar mig mest med denna mascara är att borsten är böjbar vilket gör det mycket lättare att komma åt i kanterna av fransraden utan att man behöver böja på armen åt alla håll. Borsten är lite bredare i kanterna vilket gör att mascaran appliceras jämnt över alla fransar och efter att själva formulan torkat så höll formen på fransarna hela dagen!

Lancôme Monsieur Big Mascara

Denna mascara blev en favorit från första gången jag provade den! Borsten är av det större slaget och stråna är spretiga vilket gör att formulan appliceras jämnt utan att lämna klumpar. En absolut favorit!