Topplista: 2017s absoluta bästsäljare

2017-12-21

Året börjar lida mot sitt slut, och även om 2017 har varit ett fantastiskt år på många sätt så ser vi fram emot 2018 och alla nyheter och spännande äventyr som det kommer bjuda på. Vi tänkte leda er igenom 11 st bästsäljare som under hela 2017 hållit högt upp på bästsäljarlistan (och vissa under flera år). När en produkt varit bästsäljare så länge, så måste det betyda något eller hur? Exakt, de är verkligen måste-ha-produkter!

ghd V Gold Classic Styler

Denna styler har varit en av våra bästsäljare sen lanseringen 2011 och det är inte svårt att förstå varför. Denna lyxiga klassiska hårstyler hjälper dig att skapa både lockar eller vackert platt hår på ett kick med sina guldfärgade plattor och med en maxtemperatur på 190°C som är mer skonsamt för ditt hår. Den glider smidigt över håret och den rundade designen gör det enkelt att få till fina lockar.

Den värms upp snabbt, på bara 30 sekunder är den redo och den har en 2,6 meter lång sladd vilket underlättar stylingen. Den ger också en fantastisk glans till håret! Ska du välja en styler till dig själv eller någon du tycker om så är denna styler det perfekta valet.

FOREO LUNA Mini 2 Pearl Pink

Åh, den omtalade och så älskade rengöringsborsten. Det finns flera varianter och storlekar på denna rengöringsborste, och just denna är praktisk, kompakt och effektiv. Den hjälper med pulseringar till att rengöra huden på djupet, och storleken gör den behaglig att hålla i handen. Den är också ultrahygienisk, gjord i silikon, vilket gör att den håller sig fräsch mycket längre. Dessutom är ju just denna nyans superläcker!

JorgObé Peel Off Mask

Originalet av den svarta ansiktsmasken som vi alla sett cirkulera på sociala medier. Denna peel off-mask binder till sig tilltäppta porer, döda hudceller och andra orenheter när du försiktigt drar av masken från ansiktet. Huden lämnas då ren och fräsch!

Pixi Glow Tonic

En naturlig lyster har ju under en lång tid varit något många vill uppnå, och Glow Tonic gör det mycket enklare! Detta ansiktsvatten, som dessutom doftar ljuvligt, exfolierar huden varsamt för att framhäva hudens naturliga lyster samtidigt som den ger en fastare känsla. Ett måste-ha för dig som önskar perfekt "glow"!

Mario Badescu Drying Lotion

En absolut storsäljare sedan vi lanserade Mario Badescu i Sverige 2007. Denna lilla juvel är oerhört effektiv, framtagen för att snabbt förebygga finnar över natten. Den är framtagen med en blandning av calamine och salicylsyra och en liten applicering av denna lotion på problemområdet kommer att hjälpa dig få bukt med finnen på ett kick!

Maria Nila Colour Care Colour Refresh, 0,20 Pearl Silver

Vem vill inte ha en fräsch ton i sitt blonda eller gråa hår? Det är lätt hänt att varma, gula toner sipprar fram i gula, grå och vita hår och många känner att de vill bli av med dessa. Detta gör du på ett enkelt sätt, nämligen genom att använda denna violetta hårinpackning från Maria Nila. Den fräschar nämligen upp hårfärgen, vårdar håret och med violetta pigment reducerar den eventuella gula/varma toner. Den doftar dessutom ljuvligt och har pump-funktion - hur smidigt?

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

Det multifunktionella pudret du bara måste ha! Detta transparenta puder från By Terry känns alldeles slikeslent och hjälper tack vare hyaluronsyra till att släta ut porer och fina linjer, samtidigt som den förebygger glans. Du kan använda pudret på flera olika sätt; som finishingpuder över makeup, som primer innan makeup eller pudra över din nattkräm för att kapsla in fukten ordentligt.

Olaplex Hair Perfector No.3

Denna omtalade hårinpackning är ett måste för dig som vill att ditt hår ska få en starkare, friskare känsla! Olaplex innehåller nämligen en speciellt, patenterad molekyl som hjälper till att binda samman håret, lite som ett spindelnät; ju fler trådar desto starkare blir spindelnätet. Det är det Olaplex gör, skapar fler "trådar" för att ge håret en starkare känsla. Det är en enkel hemmakur som du använder mellan dina besök hos frisören!

Clarins Beauty Flash Balm

Har du hört talas om "askungekräm"? Beauty Flash Balm kan klassas som det. Denna ljuvliga ansiktskräm hjälper nämligen till att fräscha upp huden och ta bort tecken på trötthet genom att ge ansiktsdragen en omedelbart piggare, mjukare och ungdomligare look. Den ger ett långvarigt och vackert makeup-resultat. Perfekt om du t.ex har en lång dag/kväll framför dig!

Swiss Clinic Skin Renewal Gift Set

Det har på senaste tiden blivit väldigt populärt med Skin Roller, och i detta presentset får du Swiss Clinics skin roller som hjälper till att vårda och reducera många av hudens åkommor; så som bristningar, ärr, rynkor och mer. Du får den tillsammans med deras anti-age-serum och tillsammans vid regelbunden användning kommer de ge fantastiska resultat!

ghd IV Styler

ghd tar hem hela 2 platser i denna bästsäljarlista - det säger ju en del, eller hur? Just denna styler är fortfarande en storsäljare, sedan den kom in för 10 år sedan. Den hjälper till att styla ditt hår effektivt och glansfullt, och funkar både för att platta och locka. Den har en maxtemperatur på 190°C för att vara mer skonsam och en riktigt lång sladd på 2,6 meter för att underlätta din styling.