Vad är Skin79?

2017-05-29

Har du hört talas om K-beauty? K-beauty innebär kort och gott skönhetsprodukter från Korea och erbjuder banbrytande skönhetsprodukter, ofta skönhetsprodukter du inte ens visste fanns. Skin79 är ett sydkoreanskt hudvårdsmärke som snabbt blivit ett av de ledande på K-beauty-marknaden idag. Skin79 erbjuder ett brett sortiment av innovativ hudvård, till ett väldigt plånboksvänligt pris. De har bl.a blivit internationellt kända för sina BB-krämer och sina olika varianter av sheet masks.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Denna sheet mask är bara så häftig! Framtagen för fet hud hjälper denna sheet mask till att rengöra huden på djupet tack vare bl.a mjölkproteinextrakt, pepparmint och grönt te. Den har en smart teknologi med små och fina kolsyrebubblor mellan huden och masken, dessa kolsyrebubblor hjälper till att boosta rengöringseffekten vilket resulterar i en mer djupgående och noggrann rengöring. Det ser ut lite som att masken bubblar när du har den på, hur häftigt?

Skin79 BB Cream

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink är en av Skin79's BB-krämer som ahr en trippelverkande formula som hjälper till att jämna ut hudtonen, mjukgöra och ge skydd under dagen tack vare SPF30+. Den passar en oljig/fet hud perfekt då den jobbar med talk, vilket har en absorberande effekt för att ge en matt finish. Just Pink är en ljusbeige nyans med rosa underton men finns i fler nyanser.

Sheet masks med djurmotiv

Skin79 har flera sheet masks, bl.a några med söta djurmotiv på. T.ex Angry Cat, Dark Panda och Dry Monkey. Angry Cat passar den känsliga huden, Dark Panda passar en trött, glåmig hud och Dry Monkey passar den torra huden. Supersöta!

Kommer du prova Skin79?