Var med & hjälp till i forskningen mot reumatism med Clarins

2017-10-24

Det är tillsammans som vi kan göra skillnad! Clarins är med och stöttar forskningen mot reumatism, en sjukdom som vi alla behöver jobba för att motverka och behandla.

Clarins grundare, Jacques Courtin-Clarins hustru led av denna sjukdom och deras söner Christian och Olivier har fortsatt att stödja kampen mot denna sjukdom som drabbar många varje år, främst kvinnor. Under Oktober månad varje år så stöttar Clarins forskningen genom att för varje såld Clarins Tonic Body Treatment Oil så skänker de pengar till förmån för forskningen.

År 2016 så gav Clarins 250.000 euro (ca 2,5 miljoner svenska kronor) och målet 2017 är att skänka minst samma summa som då.

Clarins Tonic Body Treatment Oil

Vad är då Tonic Body Treatment Oil? Det är en blandning av essentiella oljor och hasselnötsolja med 100% rena växtextrakt som tillsammans hjälper hudens vävnad att stärkas för en fastare känsla. Den kan vid regelbunden, rekommenderad användning hjälpa till att förebygga bristningar. Inte nog med det så blir huden mjuk, återfuktad och sammetslen!

Kostnad: 469 kr.

Vi tillsammans med Clarins hoppas att du också vill vara med och sprida budskapet och hjälpa till så att Clarins mål uppnås så forskningen kan gå framåt!

Observera att eventuellt nämnda priser kan komma att förändras med tiden.