Clarins vårlook 2018

2018-02-14

Clarins gör en aldrig besviken när det kommer till deras vårkollektioner och i år är inget undantag. Spana bara in deras modellbild för kollektionen ovan - helt underbar, eller hur?

Vi tänkte gå igenom de härliga produkterna som ingår i Clarins färgsprakande vårkollektion i år. Först ut är en produkt som redan blivit en favorit hos de som provat den...

Clarins SOS Primer

Clarins SOS Primer har redan blivit en riktig hit, och det är förståeligt varför. Denna målinriktat färgkorrigerande primer kommer i 6 olika nyanser så att du enkelt kan möta just dina behov. Den har en uppfriskande textur som hjälper till att jämna ut hudtonen, preppar huden för makeup, låter huden andas samt gör så din makeup sitter längre.

Hur kan då denna primer vara så häpnadsväckande? Detta har att göra med bl.a The High Lumitech Complex som hjälper till att bidra med visuell korrigering samtidigt som den både ljusar och livar upp huden. SOS Primer hjälper också till att återfukta huden tack vare extrakt från ekologisk sjölilja och Clarins egna Anti-Pollution Complex skyddar din hud mot miljörelaterad stress.

De nyanser som finns är: Universal Light ger huden lyster, Rose som ger en energiboost till glåmig hud, Peach reducerar synbarheten av mörka ringar och synliga blodkärl, Coral hjälper också till att reducera blå toner som mörka ringar samt ojämn hudpigmentering, Green hjälper till att reducera rodnader och Lavender hjälper till att reducera gula toner som t.ex orsakats av föroreningar i luften. Denna primer kan användas ensam, blandas med din foundation, som bas innan makeup samt för selektiv färgkorrigering.

Ny nyans av Clarins 4-Colour Eye Shadow

Denna klassiska palett har fått ett syskon, nämligen nyansen Lovely Rose som innehåller toner av rosa, röd och lila. Dessa intensivt pigmenterade mineralskuggor är snälla mot huden runt ögonen, lätta att blanda och nyanserna är harmoniskt sammansatta så du enkelt kan mixa och matcha.

Nya nyanser av Clarins Instant Light Lip Balm Perfector

Även denna favorit har fått tillökning på två nya nyanser, Candy och Plum. Detta lätta läppbalsam har sedan lanseringen 2015 varit en favorit i mångas handväska, dels tack vare att den har en härligt söt smak men också för att den ger en vacker lätt nyans, fräsch glans och gör att läpparna känns mjuka. Idealisk att använda ensam eller över ditt vanliga läppstift.

Vi tycker givetvis att hela vårkollektionen är underbar och Clarins har verkligen prickat rätt när det kommer till nyanser och funktioner för denna vår.