Dessa produkter behöver du från By Terry

2018-08-28

By Terry grundades av Terry de Gunzburg, känd för att skapa produkter som ger fantastisk lyster tack vare ljusreflekterande pigment, mycket färger och rika texturer. Hon jobbade tidigare för Yves Saint Laurent Beauté där hon bl.a skapade den banbrytande och kultförklarade Yves Saint Laurent Touche Éclat. Hon startade sitt eget varumärke, By Terry, 1998 och har sedan dess släppt flera produkter präglade av lyx med fokus på texturer och sällsynta, rika färgpigment. Vi tänkte tipsa om 5 produkter från By Terry som är bästsäljare hos oss!

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

Ett puder du inte kan vara utan! Detta lösa, transparanta puder har blivit en riktig kultprodukt. Den har kallats "Photoshop på burk" och är ett fuktgivande finishingpuder som du använder som sista steg i din hudvårds- eller makeuprutin. Pudret har en ultra-fin textur som ger en sidenmatt finish och kapslar in fukt. Använd för att fixera din makeup, ovanpå din hudvård eller pudra på över din nattkräm innan du går och lägger dig för att låsa in fukt ordentligt!

By Terry Touche Veloutee

En måste-ha-produkt om du behöver täckning och lyster! Denna concealer har en inbyggd borste och fantastisk formula som återfuktar och ger lyster samtidigt som den hjälper till att tillfälligt dölja ojämnheter i hudens ton samt textur som t.ex mörka ringar, rynkor och fina linjer. Den har täckningsgrad 4 av 5!

By Terry Lash Expert Twist Brush Mascara

Genom att addera lite mascara så kan man lyfta en hel look. Den här innovativa mascaran har en vridbar borste som kan vridas i två lägen för att uppnå det perfekta resultatet. Den är tillverkad av elastofibrer som fångar upp varje frans för att ge volym och längd. Den vårdande formulan ger en rik nyans för ett kolsvart resultat. Den smular inte, kladdar inte och sitter på plats hela dagen!

By Terry Baume de Rose SPF 15

Denna bästsäljare är något för dig som vill ha mjuka läppar. Detta närande balm är baserat på rosvax, pastellolja, sheasmör och ceramider som hjälper till att återfukta och mjukgöra läppar samt nagelband, medan vitamin E skyddar och stärker. Dessutom doftar den ljuvligt av ros!

By Terry Pinceau Brosse Soft Buffer Foundation Brush

Sist men inte minst vill vi tipsa om denna fantastiska sminkborste. Med tätt packad, mjuk och syntetisk borst klippt i en rundad form hjälper denna borste till att ge en "airbrushed" effekt när du applicerar din flytande foundation eller concealer. Den är perfekt för att få ett felfritt resultat med lång hållbarhet!