En smygtitt på NYA Eleven!

2018-09-24

That's a wrap! Eleven har under hösten fått ett lyft med nya fräscha färger och former. Men vi är inte klara där! Under vinter väntar spännande förbättringar på alla fronter och där du som kund står i fokus. Låt dig omfamnas av en modern och lyxig skönhetsvärld. Oavsett om du köper dina vardagshjältar på språng eller låter ett spektrum av läppstift förtrolla dig i flera timmar vill vi att du får en magisk upplevelse.

Ta del av höstens alla nyheter, inspireras av likasinnade skönhetsentusiaster och låt vår prisbelönade kundservice med hudvårdsexperter och makeupartister guida dig. Beauty is in the eye of the beholder, det tror vi på. Och på Eleven vill vi att du påminns om och njuter av the beauty of beauty.

Vad innebär nya Eleven?
Våra nya färger och logga är bara början på denna förändringens resa, det nya Eleven handlar om så mycket mer än bara ytan! Det vi har fokuserat på är kundens upplevelse; vi har sett över våra produkter, gjort en ordentlig uppstädning och satsar framåt på ett sortiment med den perfekta mixen av klassiskt, premium och trend.

Så vad är tanken bakom våra nya färger?
Vi har gett vår rosa signumfärg ett litet lyft för en mer modern och elegant framtoning, passande nog kallar vi denna nya och tjusiga nyans för blush. Blush får sällskap av en mörkare färg vi valt att kalla petrol. Dessa två är komplementfärger, det innebär att de inte bara ligger på motsatt sida av färgcirkeln utan de både förstärker och kompletterar varandra. Färgduon symboliserar balansen mellan inspiration och kunskap som vi på Eleven står för. Slutligen har vi den guldiga färgen, the golden touch, det lilla extra i varje steg vi ger dig som kund! Skönhet är så mycket mer än bara vita rockar som löser problem! Det vill vi framhäva med vårt nya formspråk som nu är mer lekfullt utan att vara barnsligt, samtidigt som det är premium men fortfarande inbjudande och varmt.

Vad är nästa steg?
Under hösten och vintern kommer vi successivt att förbättra även vår funktionalitet på hemsidan, för en inspirerande och smidig köpupplevelse varje gång du handlar på Eleven. Det kommer att gå lättare och snabbare att hitta det man söker, vi kommer även att satsa stort på inspirerande skönhetstutorials kombinerat med underhållande och utbildande artiklar till dem som mer än gärna drömmer sig bort