Midnight Mane

2018-06-18

Det är en ynnest att upptäcka dessa hårresande produkter! Det här är från en sida i vårt fysiska magasin, årets sommarutgåva där vi samlat hårvårdsprodukter som är ett måste-ha i sommar.

Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo

Ett alldeles ljuvligt schampo som hjälper håret att hitta tillbaka till sina mest glansfulla, välmående dagar. Detta schampo kombinerar vårdande oljor och extrakt fri cypress, argan och maracuja tillsammans med Oribe's revolutionerande komplex för att balansera din hårbotten och ge styrka till varje slinga! Det är dessutom vegansk och innehåller UV-skydd.

Oribe Straight Away Blow Out Cream

Idealisk för dig med tjockt, lockigt hår som vill ha en slät look som håller länge! Denna kräm hjälper nämligen till att släta ut håret medan du fönar det, kontrollerar frissighet och ger en mjukare, mer glansfull känsla samtidigt som den skyddar håret mot värmen upp till 232°C. Den är också vegansk precis som ovan och innehåller UV-skydd!

Oribe Gold Lust Repair & Restore Conditioner

Partnern till schampot lite längre upp. Detta balsam är intensivt återfuktande och närande och kombinerar precis som sin partner exklusiva oljor från cypress, argan och maracuja med Oribe's anti-age-komplex för att jämna ut och revitalisera varje hårstrå. Även denna är vegansk!

Gucci Bloom Hair Mist

De flesta vet vid det här laget att det inte är bra att spruta parfym i håret - det torkar bl.a ut håret - men som tur är så finns hårmist istället! Denna från Gucci ger håret en underbar doft av bl.a tuberose, jasmine och Rangoon Creeper, en växt upptäckt i södra Indien som ändrar färg från vit till rosa och slutligen till rött när den blommar, tillför en pudrig, blommighet till doften.

SACHAJUAN Ocean Mist

Sist men inte minst - få till strandlooken! Denna hårmist ger håret en naturlig struktur precis som om du varit på stranden med sol och bad hela dagen.