Nyhet: FOREO UFO Mini

2018-07-16

Upptäck ny FOREO UFO Mini; ett nästintill identiskt syskon till vårens succeéprodukt UFO. Detta maskverktyg tar din vanliga 20-minuters-sheetmaskin och förvandlar den till en effektiv 90 sekunders-treat. Idealiskt för dig som har ont om tid men som samtidigt vill ge din hud vad den förtjänar.

FOREO UFO har fått ett syskon; nämligen FOREO UFO Mini. Nykomlingen är identisk med original-UFO förutom den lilla skillnad att UFO Mini inte har den kylande effekten utan istället endast jobbar med värme samt tre olika LED-ljus precis som originalet.

FOREO UFO Mini tar din vanliga 20-minuters-sheetmaskin och förvandlar den till en effektiv 90 sekunders-treat. Idealiskt för dig som har lite tid, men vill ge din hud vad den förtjänar. UFO Mini använder en unik skönhetsteknologi, nämligen din huds naturliga reaktion till värme samt FOREO's kännetecknande T-Sonic-pulseringar. Varje rutin känns som en lyxig behandling eftersom värmeterapin ger avslappning medan den hjälper aktiva ingredienser att tränga djupare ned i huden.

Maskerna som du sätter i UFO Mini är utvecklade av samma hudvårdsexperter som introducerade sheet mask-konceptet och är säker och effektiv för alla hudtyper (även de med ljuskänslighet). Den är skapad av mjuk, ultrahygienisk silikon och är 100% vattentät.

UFO Mini är uppladdningsbar via USB och är helt enkelt en smart hudvårdsinvestering. Den kommer nämligen med 10 års kvalitetsgaranti, och 2 års produktgaranti.