Saga provar OFRA Cosmetics

2018-03-06

OFRA Cosmetics har nyligen landat hos oss på eleven och jag har valt att skapa en enkel look med varma, bruna toner och en touch av gyllene skimmer.

För att skapa denna look har jag använt Makeup Palette - Blush för att få till mina rosiga kinder, för bronzer har jag använt 3D Pyramid - Egyptian Clay Bronzer och för att toppa basen med extra glöd har jag använt NikkieTutorials Highlighter i nyansen Glow Goals. Det är verkligen en higlighter för dig som vill uppnå maximalt glow! För att fixera basen använde jag Makeup Fixer.

För att skapa ögonlooken har jag använt Makeup Palette - Must Have Mattes som består av 20 st rikt pigmenterade matta färger och jag har använt mig av de bruna och beiga nyanserna. För att addera det lilla extra adderade jag lite skimmer med Signature Palette - Radiant Eyes som har 5 högpigmenterande skimrande nyanser. Här använde jag den gyllene tonen i mitten av ögonlocket. För att toppa looken gjorde jag en tunn tunn eyeliner med FixLine Eyeliner Gel för att markera fransraden.

På läpparna har jag Liquid Lipstick i nyansen Bel Air. Detta läppstift ger en ultramatt finish och sitter på plats hela dagen. Jag rekommenderar att använda en oljebaserad remover för att få bort det - så bra sitter det!

Nedifrån och upp: Pasadena, Charmed, Laguna Beach, Aries, Bel Air, Sao Paulo & Miami Fever.