Världens mest avancerade smarta ansiktsmask - FOREO UFO

2018-04-22

Det är ingen hemlighet att FOREO är snabba med innovationer och än en gång överraskar de oss - nu med nya FOREO UFO som lanseras på onsdag 25/4!

Vad är då FOREO UFO? Jo det är världens mest avancerade smarta ansiktsmask! Den är utformat för att förvandla din 20 minuter långa sheetmask-behandling till ett 90 sekunders-treat. Denna produkt kombinerar nämligen speciellt anpassade och aktiverade masker i mikrofiber med Hyper-Infusion-teknologi (värme, kyla och T-Sonic-pulseringar) samt LED-ljusterapi för att ge en hemmabehandling på professionell nivå.

Vad är Hyper-Infusion? Hyper-Infusion är en kombination av värme, som öppnar upp porerna samt hjälper de aktiva ingredienserna att tränga djupare in i huden, med kyla som stänger in de aktiva ingredienserna samt hjälper blodkärl att dra sig samman för att reducera synligheten av porer samt att huden känns mindre svullen. Detta i kombination med T-Sonic-pulseringar som hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som hudvårdsprodukterna tas upp bättre av huden gör att FOREO UFO erbjuder överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder, olikt traditionella sheet masks.

Hur fungerar FOREO UFO? Värmen öppnar upp dina porer, medan T-Sonic-pulseringar hjälper till att föra aktiva ingredienser djupare ned i huden och kryoterapin (kylan) stänger in de aktiva ingredienserna samt ger mer fasthet till huden. Detta tillsammans med blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner ger dig möjligheten att få en effektiv, avslappnandee och spaliknande upplevelse - hemma.

Hur använder jag FOREO UFO? Den må ha avancerade och innovativa funktioner men den är enkel att använda! Du börjar helt enkelt med att ladda ned FOREOs app och där följer du instruktionerna för att para ihop din UFO med din telefon. Inuti appen scannar du streckkoden på baksidan av din sheetmask och motsvarande behandling kommer då automatiskt synkas med din UFO - voilá, du är redo att starta din behandling direkt via appen.

Steg 2 är att avlägsna plastringen från apparaten och plocka ur din valda UFO-mask från dess förpackning. Du fäster sedan masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka plastringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.

Steg 3 är att njuta! För din UFO-mask över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills apparaten automatiskt stängs av, det indikerar slutet på din behandling.

En sista touch sen är du klar! Använd dina fingerar för att varsamt klappa in resterande serum i huden tills det blivit helt absorberat. Följ upp med återfraktande ansiktskräm!