Så hittar du rätt foundation från Giorgio Armani Beauty

2019-04-24

Att hitta rätt foundation är inte det lättaste. För att hjälpa dig på traven så har vi kollat igenom Giorgio Armani Beautys utbud och hittat tre olika foundations som passar för tre olika tillfällen. Så att du kan hitta din perfect match!

 

På dagen
Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation - ger en medium täckning och kan appliceras lager på lager för att ge önskad täckningsgrad. Den gör huden silkeslen och förbättrar hudtexturen samt döljer små skönhetsfel. Perfekt för dagen då man gärna har en lite lättare foundation.

Gör så här:
1. Börja med att applicera en primer i hela ansiktet, men inte på ögonlocken. Vi använde Giorgio Armani Beauty Maestro UV Makeup Primer.
2. Applicera sedan Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation med en borste. Tänk på att ta en liten mängd i borsten åt gången och börja från näsan och jobba dig utåt. Vi använde Giorgio Armani Beauty Maestro Shaping Foundation Brush
3. Ta sedan lite concealer, vi använde Giorgio Armani Power Fabric Concealer. Applicera den med en concealerborste och ta lite produkt på borsten och lägg under ögat och ned mot kindbenet för att framhäva kindbenen. Tar sedan lite på näsryggen och avslutar med lite i mitten av pannan. Vi använde Giorgio Armani Beauty Maestro Blending Brush.
4. Avsluta med lite Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer på kindbenen och näsryggen och mitten av pannan för en härlig vårglowig look.

På kvällen
Giorgio Armani Beauty Power Fabric Foundation - foundation med hög täckningsgrad för kvällen då du vill gå lite mer all in med din makeup! Trots att formulan har en hög täckningsgrad så känns den lätt på huden och nästan smälter in så att den nästan inte känns och blir till en "andra hud"-finish. Dessutom har den en lång hållbarhet och ger en fin lyster.

Gör så här:
1. Börjar med att applicera en primer över hela ansiktet, undvik ögonlocken. Det går bra att använda fingrarna om du inte vill använda en borste. Vi använde Giorgio Armani Beauty Fluid Master Primer.
2. Applicera Giorgio Armani Beauty Power Fabric Foundation från näsan och utåt med en borste. Detta är en mer täckande foundation som hög täckningsgrad redan från första applicering, därför behöver man jobba mer med borsten för att få jämnt resultat.
3. Applicera sedan concealer med borste. Ta lite åt gången i borsten och applicera under ögon ner på kindbenet, lite näsryggen och liten mängd på pannan. Vi använde Giorgio Armani Power Fabric Concealer.
4. Applicera sedan en liten mängd puder med en puderborste över hela ansiktet, för att fixera din foundation. Vi använde Giorgio Armani Beauty Loose Powder.

On the go!
Giorgio Armani Beauty My Armani To Go Cushion Foundation - är en smidig cushion foundation som är perfekt när du är i farten. Släng ner i väskan och bättra på var du vill. Du applicerar den lätt med den tillhörande svampen. Formulan är lätt men ger fantastisk täckning och en silkeslen lyster. Du kan även bygga på så att du får den täckning som du önskar. Men den spetsiga delen av applikatorn så kommer du även lätt under ögonen, runt näsan och läpparna.

Så gör du:
1. Börja med att lägga en återfuktande dagkräm i hela ansiktet.
2. Applicera Giorgio Armani Beauty My Armani To Go Cushion Foundation genom att dutta med tillhörande svamp över hela ansiktet. Börja från näsan och jobba ut den.
3. Avsluta med Giorgio Armani Beauty Neo Nude Fusion Powder som är ett kompakt puder. Applicera en liten mängd puder med den tillhörande borsten för att fixera din foundation. Den ger även lite härlig vårlyster.

Här hittar du alla foundations från Giorgio Armani Beauty!