Topplista: Maria Åkerberg

2019-11-12

Äntligen hos oss på Eleven! Maria Åkerbergs effektiva produkter är ekologiska, svensktillverkade och har dessutom ett plånboksvänligt pris. Vi har tittat igenom hela sortimentet och hittat våra absoluta favoriter.

maria-akerberg-blog.jpg

Är du ute efter hudvård som är bra för både dig och miljön? Då är Maria Åkerberg något för dig. Märkets kärna är vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö. Alla råvaror är därför ekologiska och dessutom så tillverkas alla produkter i Sverige. Alla produkter har även miljövänliga förpackningar där all plast kan komposteras men även återvinnas och förbrännas. Märket har nästan hundra produkter i sitt sortiment så att alla kan hitta något som passar. Däremot kan det vara lite svårare att veta vilka produkter som du ska börja med om du är ny på Maria Åkerberg. Därför har gjort jobbet åt dig och gått igenom hela sortimentet och hittat våra absoluta favoriter.

maria1.jpg

1. Papaya Peeling — Denna prisvinnande peeling är en solklar favorit. Extrakten från papaya löser varsamt upp döda hudceller samt motverkar pormaskar. Huden blir mjuk och får en fin lyster! 

2. Saltdeo — Deo som håller vad den lovar och är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en naturlig deodorant. Extra plus för att den inte ger några fläckar på kläder.

3. Olive Cleansing — Underbar rengöring för torr, känslig och mogen hud. Rengör effektivt samtidigt som den avlägsnar makeup. 

4. Face Lotion More — Anti-age kräm som passar för en mogen hud och som gör huden slätare och spänstigare. 

maria2.jpg

5. Serum C — Serum som ger lyster och en energikick till trött hy. Förebygger åldrande och har blekande effekt på pigmentfläckar. Används för bästa effekt tillsammans med Night Cream.

6. Face Lotion Moist — Ansiktskräm för dig med torr hy och i behov av en rejält fuktboost. Även en bra första kräm för tonåringen.

7. Eye Cream — Underbar ögonkräm som snabbt sjunker in och som dämpar mörka partier runt ögonen.

8. AHA & Jojoba Peeling — Förebygger pormaskar och akne. Kornen tar varsamt bort döda hudceller utan att irritera huden, och din hy återfår sin naturliga lyster. 

maria3.jpg

9. Hand Cream Beautiful — Perfekt att ha på skrivbordet nu när vi går mot kallare tider. Doftar ljuvligt av citrus och kardemumma. 

10. Blueberry Seed Mask — Lugnande ansiktsmask som stärker huden och ger den bättre motståndskraft. Perfekt nu i vinter! 

11. Schampoo Nettle — Ytterligare en prisvinnare! Detta schampo med brännässla och tussilago främjar hårväxten samtidigt som det skonsamt rengör håret.