search

IsaDora
All Day Long Lash Mascara

IsaDora All Day Long Lash Mascara
IsaDora All Day Long Lash MascaraIsaDora All Day Long Lash MascaraIsaDora All Day Long Lash Mascara
149 kr
Välj variant först

                  Black
 • 20 Black

149 kr

                  Black Brown
 • 23 Black Brown

149 kr
Tipsa en vän
En helt underbar mascara som är gjord för att ge dig perfekta, långa fransar med en utmärkt separation och volym! Dina fransar får extra längd, extra volym, djup färg, och fantastisk definition som håller hela dagen. Läs mer här

IsaDora All Day Long Lash Mascara

En helt underbar mascara som är gjord för att ge dig perfekta, långa fransar med en utmärkt separation och volym! Dina fransar får extra längd, extra volym, djup färg, och fantastisk definition som håller hela dagen.

IsaDora All Day Long Lash Mascara omsluter varje frans med ett fuktresistent hölje som skyddar fransarna, samtidigt som den krämiga, mjuka formulan är enkel att ta bort med ljummet vatten vilket gör att mascaran är mild mot dina fransar.

 • Fri från parfym.
 • Oftalmologiskt testad.

Innehåll: 8 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

IsaDora All Day Long Lash Mascara

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Himmel vilken mascara!
2013-10-30 av: Michaela W (ålder: 15-24)
Tacka gudarna för denna mascara. Jag är så glad att jag äntligen hittat en mascara som ger fina långa fransar med volym. Till ett billigt pris=)
Rekommenderas till: Alla.
5/5Ny favorit!
2013-09-13 av: Jessica
Det här är blivit mitt nya favoritmascara! Jag har ett tjugotal mascaror hemma som jag varierar mellan men sträcker mig allt oftare efter denna. Den ger otrolig längd och en hel del volym, inte massor men tillräckligt. Och den går att bygga på, om man vill ha ännu mer volym. Den fångar upp alla fransar och lyfter verkligen fram dem. Jag struntar t om i ögonskugga lite då och då, för ögonen får tillräckligt med fokus bara med denna.
Rekommenderas till: Alla!
3/5Helt okej vardags mascara
2014-06-22 av: Marielle Josefin O
Den funkar okej, om man blir lite fuktig i ögat/typ allergi eller liknande så flagnar den dock och man behöver mer än vatten för att få bort den. (panda ögon) Den torkar ut ganska fort också. Men gör fina separade (ej volym) fransar. Om man inte böjer fransarna så kommer den inte ge volym alls.
Rekommenderas till: känsliga ögon