search

IsaDora
Bronzing Powder

43 Terracotta Bronze
99 kr
Välj variant först

                  48 Matte Tan
 • 48 Matte Tan

 • Matt.
99 kr
Tipsa en vän
IsaDora Bronzing Powder gör din hy härligt gyllene! Den är rik på pigment som ger en lätt täckning. Tack vare den inbyggda spegeln och den medföljande, tvättbara puderpuffen kan du enkelt applicera bronzern när som du känner för det. Läs mer här

IsaDora Bronzing Powder

IsaDora Bronzing Powder gör din hy härligt gyllene! Den är rik på pigment som ger en lätt täckning. Tack vare den inbyggda spegeln och den medföljande, tvättbara puderpuffen kan du enkelt applicera bronzern när som du känner för det.

Resultatet är en vacker och solkysst hy med en fantastisk lyster!

 • Fri från parfym.
 • Kliniskt testad.
 • Passar alla hudtyper.
 • Semi-transparent.

Innehåll: 10 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

IsaDora Bronzing Powder

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Sommarens måste!
2019-06-12 av: Rebecka (ålder: 15-24)
En jättebra produkt som är lätt att arbeta med, blir inte fläckig utan blendar ut fint. Perfekt färg, inte för orange som många kan va. Ger en solkysst look och jag kommer definitivt använda denna i sommar!
Rekommenderas till: Alla