search

IsaDora
Clear Conditioning Mascara

Isadora Clear Conditioning Mascara
109 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En gel-mascara som ger vårdade, separerade, fylligare och mer definierade fransar, färgfri för en naturlig look! Den är enkel att använda, och kan även användas som primer-mascara samt för att forma dina ögonbryn. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

IsaDora Clear Conditioning Mascara

En gel-mascara som ger vårdade, separerade, fylligare och mer definierade fransar, färgfri för en naturlig look! Den är enkel att använda, och kan även användas som primer-mascara samt för att forma dina ögonbryn.

  • Fri från parfym.

Innehåll: 12 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

IsaDora Clear Conditioning Mascara

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Såg ingen skillnad
2018-01-10 av: NM
Vet inte riktigt vad denna mascara skulle göra. Hade förväntat mig att den hade effekten som en vanlig mascara men dem blev varken fylligare eller mer definerande.
3/5Återfuktande
2017-06-22 av: Camilla H
Detta gel återfuktar fransarna men inget mer.