search

IsaDora
Clear Nail Gel 6-in-1

Isadora Clear Nail Gel 6-in-1
85 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett multifunktionellt nagellack från Isadora som hjälper dig att göra naglar perfekta - den fyller 6 funktioner i en och samma flaska! Det fungerar som ett baslack för färgat lack, så att lacket ska fästas bättre. Du kan även använda den som topplack… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

IsaDora Clear Nail Gel 6-in-1

Ett multifunktionellt nagellack från Isadora som hjälper dig att göra naglar perfekta - den fyller 6 funktioner i en och samma flaska! Det fungerar som ett baslack för färgat lack, så att lacket ska fästas bättre. Du kan även använda den som topplack för att att få färgat lack mer hållbart.

Den fyller också ut små ojämnheter på nagelytan samtidigt som den torkar fort och sitter länge. Lacket skyddar även nageln mot missfärgningar och ger naglarna en härligt glänsande sköld. Det perfekta lacket för att få dina naglar att både se bra ut och må bra!

  • Appliceras på oljefria naglar.
  • Hypo-allergenisk formula.

Innehåll: 6 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

IsaDora Clear Nail Gel 6-in-1

Medelbetyg (2.0): 2/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Lovar lite för mycket
2017-07-11 av: E (ålder: 25-34)
Fick i julklapp, men är inte speciellt nöjd med det. Tror det är svårt med produkter som lovar så mycket; risken att bli besviken är stor.

Jag älskar baslack, men känner inte att det här gör något för mina naglar. De känns mjuka och känsliga. Som topplack torkar det aldrig riktigt, så oftast förstörs hela manikyren innan det hunnit torka. Tycker ofta att hela manikyren känns tjock, då lagren blir ganska tjocka? Näe, en av få Isadorlack jag inte stöttar
Rekommenderas till: Ingen
2/5Sådär
2015-02-25 av: Linda F
Jag målar mina naglar ca 2 gånger i veckan och detta är min uppfattning av detta bas/top lack:

Fungerar bra i början men upplever att lacket snabbt blir "gammalt". Efter bara några veckor blir det trögflytande så pass att det blir strängar som följer med penseln från nageln som en seg pasta.
I början är det ganska snabbtorkade men när det blir sådär tjockt så torkar det dåligt.

Dessutom bildades det väldigt många luftbubblor dom sista gångerna som jag använde det.
Rekommenderas till: Någon som köper nytt lack kanske varannan vecka
2/5Torkar aldrig helt
2014-06-20 av: Michelle E (ålder: 15-24)
Jag var inte ett stort fan av det här! Det påstår sig att vara bland annat ett topplack, men när jag använde det som topplack så blev det märken i det, trots att jag suttit still hur länge sm helst. Målar i princip alltid naglarna på kvällen, så använder jag det här som topplack så får jag märken efter lakanen på naglarna. Inte så fint.
Hur det är som baslack är nog lite svårt att säga, jag har mjuka naglar som gärna böjer sig, så i princip allt lack lossnar i kanterna. Samma sak med hållbarheten(det står long wear på flaskan)
1/5Explodera i handväskan på flyg
2015-11-30 av: Sara Strömberg
Jag är inte alls nöjd med detta. Väldigt segt och klibbigt, kändes gammalt. Blev trådar och tog säkert en timme att torka helt. Sen när jag flög så var det nåt som hände. Hade nagellacket i en nessesär i handväskan. Detta har då"exploderat" och nu förstört mitt smink, nessesär och handväska mm.
Rekommenderas till: Ingen