search

IsaDora
Eye Shadow Fix

IsaDora Eye Shadow Fix
Tipsa en vän
En vattenresistent bas som får din ögonskugga att sitta från morgon till kväll! Applicera direkt på ögonlocket, låt torka, applicera ögonskuggan och var säker på att den sitter tills du är redo att ta bort den. Läs mer här

IsaDora Eye Shadow Fix

En vattenresistent bas som får din ögonskugga att sitta från morgon till kväll! Applicera direkt på ögonlocket, låt torka, applicera ögonskuggan och var säker på att den sitter tills du är redo att ta bort den.

  • Vattenresistent.
  • Fri från parfym.

Innehåll: 6 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

IsaDora Eye Shadow Fix

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5rekommenderas
2013-03-01 av: Jeanette H
En bra primer som sitter hela dagen! Ögonskuggan lägger sig alltid i vecket på ögonlocket påmig men denna primern fixar det och den kostar inte mycket heller. Rekommenderar den varmt!
4/5Bra
2015-10-01 av: Cecilia B
Matt ögonskugga sitter bra med denna, förutsatt att man har låtit den torka ordentligt samt använt ett tunt lager av den. Primern blir helt osynlig på ögonlocket.

Jag har riktigt flottiga ögonlock och jag har svårt att hitta bra ögonskuggsprimers som fixar för riktigt flottiga ögonlock, samtidigt som den är helt fri från bismuth oxychloride.
Rekommenderas till: Alla med flottiga ögonlock
4/5Definitivt prisvärt!
2013-03-24 av: Mai (ålder: 15-24)
Mina förväntningar var höga efter att ha läst alla dessa positiva kommentarer, så blev lite besviken faktiskt. Älskar att den inte alls har för mycket färg vilket gör så att alla kan använda det men märkt att det hjälper att ha lite puder över primern efter att den applicerats på ögonlocket, annars hamnar ögonskuggan mellan "vecken". Men färgerna syns definitivt bättre med denna som bas, mäter sig med Smashbox's photo finish lid primer (osäker på om jag skrivit det rätt) och den kostar ju 180:- och har dessutom mindre innehåll så. Synd bara att det hamnar mellan veckan, annars är den definitivt nånting att ha i sminkväskan!
4/5Bra budgetprodukt som sitter hela kvällen.
2013-02-20 av: johanna å (ålder: 15-24)
Jag använder sällan så mycket smink allls, men när jag gör det så får denna alltid ligga som bas för ögonskuggan. Lite konstig aplikator, jag gnider alltid ut den på ögonlocket med fingret för att få den jämn och fin, tycker den lilla läppglans-aktiga aplikatorn mest är bra till att skopa upp produkten med.
Doftfri och aningen färg-utjämnande.
toppen för mig som har känsliga ögon, har även varierande feta och torra ögonlock och den funkar på både och för mig. En produkt jag verkligen inte vill vara utan, hade varit 5 stjärnor om den funnits i burk med skruvlock eller på tub.
Rekommenderas till: De som vill ha en bra bas för sina ögonskuggor.
3/5Prisvärd!
2013-10-21 av: Sara S (ålder: 35-44)
Helt okej ögonprimer, lägger på den först av allt så den får torka ordentligt. Gör att ögonskuggan sitter bra hela dagen.
Rekommenderas till: Alla som vill att ögonskuggan ska sitta kvar.