search

IsaDora
Flex Tip Eyeliner

Isadora Flex Tip Eyeliner
Isadora Flex Tip EyelinerIsadora Flex Tip Eyeliner
Tipsa en vän
Skapa en supertunn linje, eller varför inte en riktigt kraftig linje med denna underbara eyeliner? Dess långa och flexibla applikatorspets gör appliceringen enkel och jämn vilket gör det enkelt för dig att få till den perfekta linjen. Läs mer här

IsaDora Flex Tip Eyeliner

Skapa en supertunn linje, eller varför inte en riktigt kraftig linje med denna underbara eyeliner? Dess långa och flexibla applikatorspets gör appliceringen enkel och jämn vilket gör det enkelt för dig att få till den perfekta linjen.

  • Färg: Svart.
  • Vattenresistent.
  • Snabbtorkande.
  • Förvaras horisontellt.
  • Oftalmologiskt testad.

Innehåll: 1,2 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

IsaDora Flex Tip Eyeliner

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Lätt att applicera
2017-06-01 av: Latife E (ålder: 25-34)
Det här är en av mina favoriter bland eyeliners då jag har en stor förkärlek till snygga "vingar"! Den är lätt att applicera och kan smidigt anpassas från tillfälle till tillfälle, beroende på vilken look du är ute efter. Har testat en del andra eyeliners men återkommer gärna till denna. Den är min "lilla svarta"!
Rekommenderas till: De som behöver en lättapplicerbar eyeliner med mycket pigment
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Tyvärr en stor besvikelse, inte alls vattenresistant
2014-03-29 av: Annika S (ålder: 25-34, swedenerd.blogspot.se)
Till en början gillade jag verkligen den här pennan, den längre och flexibla tippen gjorde det lätt att få till en snygg, skarp och dramatisk eyeliner men redan då jag gick över till mitt andra öga hade densiteten på spetsen avtagit så mycket att det istället var svårt att få till en snygg linje. Udden på pennan hade blivit mjuk och var svår att kontrollera och pennan fördelade inte produkten jämt.
Allt detta till trots gick pennan arbeta med och efter lite pillande hade jag ändå två snygga, dramatiska cateye-vingar som jag var mycket nöjd med och jag var nästan på väg att ändra mig om eyelinern.
Så kom dödsstöten.
På vägen till jobbet börjar mina ögon tåras, inte mycket, bara lite grann pga att det blåser, och när jag kommer till jobbet ser jag till min stora sorg att min eyeliner har kladdat överallt. På ögonlocket, upp mot brynet, under ögat...
Tyvärr kan jag inte se mig själv använda den här eyelinern igen, formulan är bara alldeles för känslig mot väta.