search

IsaDora
Loose Nail Glitter, 91 Pink Pop

IsaDora Loose Nail Glitter, 91 Pink Pop
IsaDora Loose Nail Glitter, 91 Pink PopIsaDora Loose Nail Glitter, 91 Pink Pop
Tipsa en vän
IsaDora Neon Glitter Nails är en limited edition-kollektion som innehåller nagelglitter i 8 olika, somriga nyanser! Få fantastiskt vackra och glittrande naglar under sommaren, och utstråla lyx och äventyrlighet på samma gång. Applicera ditt favorit-l… Läs mer här

IsaDora Loose Nail Glitter, 91 Pink Pop

IsaDora Neon Glitter Nails är en limited edition-kollektion som innehåller nagelglitter i 8 olika, somriga nyanser! Få fantastiskt vackra och glittrande naglar under sommaren, och utstråla lyx och äventyrlighet på samma gång. Applicera ditt favorit-lack från IsaDora, strö över glittret, och spraya lite med hårspray så är du redo för både fest och en dag på stranden med gnistrande naglar!

Innehåll: 4,6 g

Användning

Steg 1: Applicera ditt favoritlack av IsaDora Wonder Nail i valfri färg, på en nagel i taget. Använd gärna kortet som sitter på glittret, eller något annat som underlägg.

Steg 2: Häll över Nail Glitter över nageln nästan omedelbart. Innan nagellacket torkat. Tryck försiktigt med fingrarna på glittret så det fäster i nagellacket.

Steg 3: Häll tillbaka glittret som hamnat på skyddspappret i flaskan. Spraya gärna nageln med lite vanligt hårspray för ett riktigt hållbart resultat.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller