search

IsaDora
Twist-Up Eye Gloss Highlighter

IsaDora Twist-Up Eye Gloss Highlighter
Från:
109 kr
Välj variant först

                  05 Jet Set
 • 05 Jet Set

 • Ingår i Ray of Light-kollektionen!
109 kr

                  09 Denim Blue
 • 09 Denim Blue

119 kr

                  13 Quicksilver
 • 13 Quicksilver

119 kr
Tipsa en vän
IsaDoras ljuvliga Twist-Up Eye Gloss Highlighter ger lyster till dina ögon! Denna smidiga skruvpenna glider smidigt på dina ögonlock, och den glossiga ögonskuggan fungerar både som highlighter och ögonskugga. Läs mer här

IsaDora Twist-Up Eye Gloss Highlighter

IsaDoras ljuvliga Twist-Up Eye Gloss Highlighter ger lyster till dina ögon! Denna smidiga skruvpenna glider smidigt på dina ögonlock, och den glossiga ögonskuggan fungerar både som highlighter och ögonskugga.

Genom att applicera flera lager av ögonskuggan får du ett mer intensivt resultat, och väljer du att applicera lite mindre får du en mjukare look. Tack vare skimrande pärlemor skapar den en glansig highlight-effekt och kan enkelt tonas med både fingertopparna eller pensel. En mjuk ögonskugga i penn-form som är enkel att applicera, ger ett fantastiskt resultat och fungerar både till vardags och till fest!

 • Ingår i kollektionen Shine Bright.
 • Lätt att applicera & tona.
 • Kliniskt testad.
 • Fri från parfym.

Innehåll: 2,5 g

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

IsaDora Twist-Up Eye Gloss Highlighter

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Mycket glans i en förpackning
2016-08-16 av: Martina W
Ger redan på första påstryckninen mer glans/glitter än jag hade förväntat mig. Köpte färgen champagne och tänkte den kunde passa både till fest och vardag men får vara bara till fest. Ger ett väldigt fint skimmer och går bra att använda över andra färger. Sitter länge.
3/5Köp en primer först
2018-03-30 av: Rebecca
Mycket färg för ett billigt pris, och är lite annorlunda och enkelt att ta med sig och applicera innan fest eller liknande . Dock ska man nog ha en primer under först innan man tar på denna ögonskugga eftersom att de annars bara fastnar i linjer efter ett litet tag, inte snyggt då asså.