search

IsaDora
Wake Up Make Up SPF 20

IsaDora Wake Up Make Up SPF 20
IsaDora Wake Up Make Up SPF 20IsaDora Wake Up Make Up SPF 20
169 kr
Välj variant först

                  10 Olive Beige
 • 10 Olive Beige

169 kr
Tipsa en vän
En härlig, lätt foundation som tillfälligt döljer alla sorters trötthetstecken och erbjuder en långvarig återfuktning! Med en medium täckning, hjälper den till att ljusa upp hyn och dölja tecken på trötthet samt ger en felfri, silkeslen finish! Läs mer här

IsaDora Wake Up Make Up SPF 20

En härlig, lätt foundation som tillfälligt döljer alla sorters trötthetstecken och erbjuder en långvarig återfuktning! Med en medium täckning, hjälper den till att ljusa upp hyn och dölja tecken på trötthet samt ger en felfri, silkeslen finish!

 • SPF 20.
 • För alla hudtyper.
 • Medium täckning.
 • Fri från parfym.
 • Kliniskt testad.

Innehåll: 30 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

IsaDora Wake Up Make Up SPF 20

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favorit
2018-01-24 av: Julia L (ålder: 15-24)
Om jag fick välja mellan denna foundation eller min pojkvän skulle jag ta denna alla dagar i veckan. Grymt bra foundation som täcker lagom men är lätt att bygga på. Bra pris och icke djurtestad, tummen upp!
5/5Lätt på huden
2015-09-15 av: Johanna HM
Jag älskar den här! Den är så himla lätt på huden och sammetslen. Den har naturlig täckning men kan byggas upp vilket är ett stort plus. Man får ett fint lyster i ansiktet och långt ifrån kakigt resultat. Detta är något man bara kan slänga på sig fort och se helt flawless ut.
Rekommenderas till: söker en lätt foundation med härlig lyster
5/5Ny favorit!
2013-10-11 av: Saraicg
Jag är väldigt imponerad! Jag har länge velat testa Rimmels Wake me up foundation men pga. att Rimmel typ är helt omöjligt att få tag på här i Sverige så drogs jag genast till Isadoras Wake Up Make Up när den kom ut. Jag hade inte så höga förväntningar innan jag köpte den men blev glatt överraskad när jag testade den för första gången. Den jämnar ut huden, ger fin lyster och ger ett väldigt fint no make up- make up resultat och bas. Jag har testat många foundations tidigare både high end och budget och den här har snabbt blivit en av mina favoriter!

Annat som kan vara värt att nämna är att jag har torr/ blandhy och har haft svårt att hitta en foundation som inte torkar ut min hy eller som framhäver det. Den känns väldigt återfuktande på huden och den håller hela dagen. Bra jobbat Isadora!
Rekommenderas till: Torr/blandhy
4/5Nöjd
2018-07-12 av: Rebecca L
Använder dagligen, känns lätt på huden samtidigt som den ger bra täckning.
4/5Enkelt och bra!
2017-11-15 av: MAja (ålder: 25-34)
Känns lätt på huden, väldigt prisvärd! täckande och oljar inte ner huden!
Rekommenderas till: De som vill ha täckande lätt foundation
3/5jätte bra
2015-12-30 av: Linnéa B (ålder: 15-24)
Använde denna produkt jätte mycket förr, då jag hade normal hy för nu har jag torr hy pga tabletter jag äter och det "flagnar". Men annars så täcker det bra och sitter hela dagen. Obs använd ett bra puder för annars räcker det att dra med fingret så har du en del av din foundation!
Rekommenderas till: fungerar perfekt för normal till oljig hy
3/5Ej så täckande
2015-11-19 av: Malin
Har torr/blandhy och tycker att den passar bra för detta. Dock så täcker den knappt och jag upplever inte att den går att bygga upp. Jag har röda partier i mitt ansikte som tyvärr inte täcks av foundationen :( då tycker jag att isadoras "nude sensation" är bättre på det!
Rekommenderas till: Den som har torr/normal hy som vill ha lätt täckning