search

It'S SKIN
The Fresh Aloe Sheet Mask

It'S SKIN The Fresh Aloe Sheet Mask
25 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna sheet mask är perfekt till dig med en lite känsligare hud som lätt blir irriterad. The Fresh Aloe Sheet Mask är svalkande och jobbar med aloe vera för att återfukta- och vårda huden samt bevara en optimal pH-balans. Huden lämnas silkeslen med f… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

It'S SKIN The Fresh Aloe Sheet Mask

Denna sheet mask är perfekt till dig med en lite känsligare hud som lätt blir irriterad. The Fresh Aloe Sheet Mask är svalkande och jobbar med aloe vera för att återfukta- och vårda huden samt bevara en optimal pH-balans. Huden lämnas silkeslen med förbättrad elasticitet och en ungdomlig lyster.

  • Passar alla hudtyper
  • Fri från parabener

Innehåll: 1 sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 15-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt. Rekommenderad användning är 2-3 gånger i veckan.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

It'S SKIN The Fresh Aloe Sheet Mask

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar!
2018-06-21 av: Maria
Väldigt bra och återfuktande. Lite kall att ha på först men den det går rätt snabbt över och man njuter bara!! Kommer använda många gånger till.
4/5Återfuktande
2018-12-03 av: Petra (ålder: 25-34)
Sval och skön! Ger bra med fukt.
Bra pris! Köpt flera gånger så kan inte klaga.
Rekommenderas till: Alla