search

Jabushe
Gift Box Soft

Jabu'she Gift Box Soft
Tipsa en vän
Drömmer du om att återfå eller behålla spänstig och len hud med fin lyster? Då är du på rätt väg. Jabu'she är en unik hudvårdserie som innehåller QAL-100, en patenterad formula som består av Q10, acetylkarnitin och liponsyra. Dessa hjälper till att m… Läs mer här

Jabu'she Gift Box Soft

Drömmer du om att återfå eller behålla spänstig och len hud med fin lyster? Då är du på rätt väg. Jabu'she är en unik hudvårdserie som innehåller QAL-100, en patenterad formula som består av Q10, acetylkarnitin och liponsyra. Dessa hjälper till att minska synliga ålderstecken, förnyar hudens spänst, lyster och reducerar porstorleken. Du kan både se och känna skillnaden.

  • Spänstigare och slätare hud.
  • Finare lyster.
  • Minskade porer.

Denna box från Jabu'she innehåller en Jabu'she Soft 24 Hour Creme som är en aktiv antirynkkräm som återuppbygger och återger spänst och lyster. Soft innehåller en något lägre koncentration av den aktiva formulan jämfört mot Original. Passar bra att använda som första antirynkprodukt.

På köpet följer även en Jabu'she 24 Hour Eye Creme som är aktiv ögonkräm som ger tydliga resultat på fina linjer. Motverkar uppkomsten av ålderstecken och gör huden runt ögonen märkbart fastare och slätare. Används med fördel i kombination med eye lift serum för bästa effekt.

Denna box innehåller:

Användning

Viktig information till kund

Denna information finns även i bipacksedel som medföljer varje produkt och som kunderna på produkternas ytterask rekommenderas att läsa före användning.

Jabu'she är en mycket aktiv hudvårdsserie. När krämens/serumets aktiva ämnen penetrerar hudbarriären är det vanligt att en stickande och hettande känsla uppstår. Denna effekt är normal och avtar med tiden. Ibland kan små röda prickar uppträda, vilket också är normalt. För att säkerställa att huden inte överreagerar bör den vänjas successivt. Under första veckan används krämen/serumet en gång varannan dag och under andra veckan en gång dagligen. Tredje veckan kan krämen/serumet användas morgon och kväll.

Notera! Svullnad, kliande eller brännande känsla är inte normalt. Användandet ska avbrytas. Produkten kan vara för aktiv för hudtypen.

  • Rengör huden noggrant före behandling.
  • Testa alltid en ny hudvårdsprodukt genom att applicera på ett hudparti med känslig hud t.ex armvecket, insidan av handleden eller bakom örat.
  • Undvik stark kyla direkt efter applicering.
  • Vid vistelse i direkt solljus rekommenderas en ansiktskräm med UV-skydd, minst faktor 15 och gärna upp till 25.
  • Endast för utvärtes bruk.
  • Undvik direkt kontakt med ögonen. Vid kontakt skölj noggrant ögat med rent rinnande vatten.
  • Personer med konstaterad hudsjukdom (t.ex psoriasis och telangiektasi) eller särkilt känslig hud bör rådfråga dermatolog eller hudläkare innan behandling påbörjas.
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Jabushe Gift Box Soft

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller