search

Jacks Beauty Line
Mineral Make-Up Brush No.12

Jacks Beauty Line Mineral Make-Up Brush No.12
Tipsa en vän
Jacks Beauty Line Mineral Make-Up Brush No.12 är en kompakt, rund borste speciellt utvecklad för applicering av mineralfoundation. Genom att applicera med cirkulära rörelser kan du enkelt jobba in din foundation för att jämnt, perfekt resultat. Läs mer här

Jacks Beauty Line Mineral Make-Up Brush No.12

Jacks Beauty Line Mineral Make-Up Brush No.12 är en kompakt, rund borste speciellt utvecklad för applicering av mineralfoundation. Genom att applicera med cirkulära rörelser kan du enkelt jobba in din foundation för att jämnt, perfekt resultat.

  • Material: 100% vegansk (syntet).

Jacks Beauty Line - Sminkborstarna som har det lilla extra! Jacks Beauty Line har ett sortiment av färgglada, iögonfallande sminkborstar som är lätta att hitta i necessären, är idealiska både att använda hemma eller för professionella makeup-artister när de är på jobb, och hjälper helt enkelt till att göra en tråkig morgon, ljusare och roligare!

Borstarna är gjorda av lokalt, återvunnet trä och har en guldpläterad hylsa. Dess borst är till största delen vegansk, och passar därför även dig med känslig hy. Jacks Beauty Line-borstarna är individuellt handmålade med inspiration av riktiga målarborstar och traditionellt handgjorda i Tyskland, designade av makeup-artisten Miriam Jacks.

Kreativ & lekfull struktur - i samarbete med ''KLIK''

Dessa sminkborstar skapas i nära samarbete med ''KLIK'' i Berlin som uppmuntrar och stödjer hemlösa barn och ungdomar. Tillsammans med teamet på Jacks Beauty Line är skapas borstarna i workshops. Deltagarna kan tjäna pengar och samtidigt introduceras till strukturer på ett lekfullt, kreativt sätt.

Borstarna handmålas individuellt med akrylfärg, och därför är ingen borste den andre lik - du kan därför köpa samma borste två gånger, men utseendet är inte detsamma! Detta innebär att borsten på bilden kan skilja sig i både färg och mönster mot den du får hem i din beställning.

Så rengör du din borste

Jacks Beauty Line rekommenderar att du rengör dina borstar ordentligt en gång i veckan. Rengör varsamt med en rengöring för sminkborstar eller med ett milt schampo, skölj sedan tills vattnet blir klart.

Svep sedan varsamt av överflödigt vatten av borsten och lägg dem lite upphöjda på en handduk och låt dem lufttorka. Forma borsten medan den fortfarande är fuktig. Använd inte en hårfön då detta skadar borsten.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller