search

Jacqueline Evans
Castille Cream Cleanser

Jacqueline Evans Castille Cream Cleanser
Tipsa en vän
Jacqueline Evans är en exklusiv naturopatisk hudvårdslinje innehåller omsorgsfullt utvalda och verkningsfulla ekologiska ingredienser som ger synbara resultat, din hud kommer stråla av hälsa och välbefinnande. Läs mer här

Jacqueline Evans Castille Cream Cleanser

Jacqueline Evans är en exklusiv naturopatisk hudvårdslinje innehåller omsorgsfullt utvalda och verkningsfulla ekologiska ingredienser som ger synbara resultat, din hud kommer stråla av hälsa och välbefinnande.

Bara de renaste och bästa naturliga och ekologiska ingredienserna har valts ut. Kallpressade och esssentiella oljor, välgörande nivåer av vitaminer, mineraler och örter resulterar i en av de mest effektiva hudvårdsprodukterna.

Denna pH-balanserande rengöringskräm tar milt men effektivt bort både make-up och smuts från huden. Torkar inte ut huden, utan har en välgörande med en återfuktande effekt på torr hud.

  • Passar alla hudtyper.
  • Naturliga ingredienser av högsta kvalitet.
  • Berikat med vitaminer, mineraler & antioxidanter.
  • Fri från parabener, syntetiska färger & dofter, mineraloljor samt petrokemiska ingredienser.

Innehåll: 120 g

Användning

Massera noga över hela ansiktet med särskild hänsyn på områden med porer. Ta sedan bort allt med en handuk eller med varmt vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Certified Organic Ingredients.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Jacqueline Evans Castille Cream Cleanser

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar rengöringscreme
2012-09-13 av: Maria L (ålder: 35-44)
Denna rengöringscreme är mycket mild, samtidigt som huden känns riktigt ren efteråt.
Rekommenderas till: Alla