search

Jean Paul Gaultier
Scandal EdP

50 ml Jean Paul Gaultier Scandal EdP
Från:
509 kr
Välj variant först

                  30 ml Jean Paul Gaultier Scandal EdP
 • 30 ml

509 kr

                  50 ml Jean Paul Gaultier Scandal EdP
 • 50 ml

729 kr
Tipsa en vän
Scandal, den nya doften för kvinnan som är fri och stark. Scandal handlar om livet, framtagen för att gå emot alla klicheer och normer. Den bidrar med en känsla av nytt och modernt men är samtidigt kraftfull och elegant. Under dagtid är det en gourma… Läs mer här

Jean Paul Gaultier Scandal EdP

Scandal, den nya doften för kvinnan som är fri och stark. Scandal handlar om livet, framtagen för att gå emot alla klicheer och normer. Den bidrar med en känsla av nytt och modernt men är samtidigt kraftfull och elegant. Under dagtid är det en gourmand av honung, gardenia och blodapelsin, för att under kvällstid förvandlas till en sensuell och förförande blandning av honung och patchouli.

Mannen, myten och legenden Jean Paul Gaultier är känd för att vara "skandalös", och har genom åren orsakat x antal rubriker i kvälls- och modepressen för sina på den tiden kontroversiella åtaganden inom modebranschen. Han lät t.ex män bära kjol (skandal!), han gav Madonna de numera ikoniska konformade brösten (skandal!), han tog in kvinnor och män från gatorna för att gå på hans catwalks istället för modeller (skandal!). Lång historia kort, Jean Paul Gaultier har alltid sett på "politiskt korrekt" som oerhört tråkigt, och han var helt klart den första som lärde sig hur man skulle skapa just en skandal.

 • Lanserad: 2017
Toppnoter

Blodapelsin & gardenia

Hjärtnoter

Honung

Basnoter

Patchouli

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Jean Paul Gaultier Scandal EdP

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller