search

Jelly Pong Pong
Wakeup Makeup

Jelly Pong Pong Wakeup Makeup
Jelly Pong Pong Wakeup MakeupJelly Pong Pong Wakeup Makeup
Tipsa en vän
Ett genialiskt, bärbart kit som väcker och fräschar upp din hy. Använd Eye Brightener till de mörka ringar du ser på brynbenet och yttre hörnen på ögonen. Följ upp det med Face Brightener, applicera en liten mängd över ansikte och hals för att ge nyt… Läs mer här

Jelly Pong Pong Wakeup Makeup

Ett genialiskt, bärbart kit som väcker och fräschar upp din hy. Använd Eye Brightener till de mörka ringar du ser på brynbenet och yttre hörnen på ögonen. Följ upp det med Face Brightener, applicera en liten mängd över ansikte och hals för att ge nytt liv till trött hy. Slutligen, se till att dina ögonbryn är välpreparerade med någon av dessa tre överlägsna ögonbryns-nyanser, med hjälp av pincett & bryn-borste som ingår i kitet.

Innehåll: 12 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Jelly Pong Pong Wakeup Makeup

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Superbra...!!
2011-04-20 av: Anna-Lena J (ålder: 25-34)
Helt klart värt pengarna är denna produkt,verkligen en "quick fix" på morgonen...använd face brightern runt näsvingarna och/eller lite på kinderna å ögon brightern för att dölja mörka ringar kring ögonen och/eller strax under ögonbrynet...fixa ögonbrynen med de 2 olika nyanserna å den medföljande borsten å du ready för att möta dagens utmaningar på 5 röda...verkligen toppen..!!
Rekommenderas till: Alla som är litt svårstartade på morgonen,eller alla som vill se pigga ut...!!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
3/5Okej, kanske
2012-12-05 av: Ida (ålder: 15-24)
Om man verkligen är ute efter ett kit.
Gjorde ett snabbprov ikväll för att se hur skuggorna skulle kunna matcha mina bryn/hår. Det gjorde dom inte bra alltså. Att blanda kommer bli ett frustrationsmoment varje morgon för att få samma nyans på båda brynen.
Nedersta skuggan passar MYCKET mörka hår och den i mitten förmodligen ljusare hår med röda toner. Översta provade jag inte eftersom jag har kastanjebrunt hår men jag antar att den funkar bra för blonda. Har du som jag brunt hår med röda undertoner väntar ett knåpande med dessa skuggor eftersom ingen passar direkt från paletten. Lite för hårda och smuliga skuggor för att kunna blanda smidigt. Väldigt pigmenttäta skuggor verkar det iaf vara, lite räcker långt..

Problem nummer två: smul från skuggorna som fastnar i de andra två produkterna. De har en krämig konsistens som det fastnar allt möjligt i, och framför allt brynskuggorna. Ser ett framtida problem här, ja. Däremot verkar de båda brighterna fungera rätt bra. Ingen aning om hur bra de håller under en dag ännu, hoppas de sitter bra.
Rekommenderas till: Den som direkt ser sin ton i skuggorna, eller som är proffs/tålmodig och orkar blanda varje morgon
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.