search

Jessica Simpson
Fancy Love EdP

Jessica Simpson Fancy Love EdP
Jessica Simpson Fancy Love EdP30 mlFancy Love by Jessica Simpson
Tipsa en vän
Den nya doften från Jessica Simpson! Fancy Love från Jessica Simpson är en sensuell doft som är både strålande och lockande. Läs mer här

Jessica Simpson Fancy Love EdP

Den nya doften från Jessica Simpson! Fancy Love från Jessica Simpson är en sensuell doft som är både strålande och lockande.

Doften öppnar upp med en gnistrande och lekfull persikoblomma, bergamott och delikata gojiblad - omslingrad av bubblig rosa champagne. En fängslande bouquet av blommor formar hjärtat i denna doft som djupnar med den förförande blandningen av lotus, pion, plumeria, jasmine och turkisk ros. I djupet av denna doft finner du en sensuell och krämig bärnsten och ljusa träslag. Med mysk och patchouli bildar de ett kärleksfullt spår som varar länge. Flaskan är glansig och mjölkig vit med lyxiga guld-detaljer. Den har en härlig vintage-känsla.

  • Lanserad 2009 (Sverige 2010).

Doftnoter

Toppnoter

Goji-kronblad, Persikoblomma, Bergamott, Rosa champagne, Lotusblomma & Pion.

Hjärtnoter

Plumeria-blomma, Jasmin & Turkisk ros.

Basnoter

Krämig bärnsten, Ljusa träslag, Sensuell mysk & Patchouli.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Jessica Simpson Fancy Love EdP

Medelbetyg (1.0): 1/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
1/5För maskulint!
2013-01-30 av: Sofie
Jag tyckte inte alls om den här, den luktar ju mer som rakvatten än något annat. Dessutom testas den här produkten på djur.
Rekommenderas till: Män som stödjer djurplågeri.