search

Jimmy Choo
Glittering Perfumed Body Oil

Jimmy Choo Glittering Perfumed Body Oil
Tipsa en vän
En skimrande kroppsolja som förmedlar en aura av sensualitet, förförelse och lyx. Dess lyxiga formel har en torr och luftig konsistens och en fängslande doft är perfekt på solbränd hud en varm sommarnatt. Läs mer här

Jimmy Choo Glittering Perfumed Body Oil

En skimrande kroppsolja som förmedlar en aura av sensualitet, förförelse och lyx. Dess lyxiga formel har en torr och luftig konsistens och en fängslande doft är perfekt på solbränd hud en varm sommarnatt.

Den innehåller en blandning av ädla vegetabiliska oljor som är kända för deras närande och mjukgörande egenskaper. Den lämnar din hud skimrande, silkeslen och underbart doftande med noter från Jimmy Choo EdP.

Innehåll: 100 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller