0

John Masters Organics

John Masters Organics är det ekologiska hår- och hudvårdsvårdsmärket som förenar lyxprodukter med respekt för kropp och natur. Med fokus på naturliga ingredienser, och formuleringar framställda helt utan kemiska och syntetiska tillsatser för att effektivt ta hand om både människor och miljö. Upplev naturligt väldoftande produkter med lyxiga och effektiva formuleringar - det är "Super Natural Beauty".

Feel good about looking good
John Masters Organics grundades av mannen med samma namn; John Masters som utvecklat hår- och hudvårdsprodukter i sin salong i SOHO i över 10 år med terapeutiska ingredienser, sinnesaromer och fantastiska resultat. Med visionen om att skapa ett lyxmärke som behandlar naturen med respekt baseras hela John Masters Organics sortiment på ekologiskt närodlade och skördade grödor, och formuleringar fria från kemikalier och syntetiska ämnen.

Endast de allra finaste råvarorna skördade i det vilda och kallpressade och stamdestilliserade extrakt används i framställningen av John Masters Organics produkter - för att endast de bästa växtpreparaten kan skapa de bästa produkterna! Alla ingredienser är ekologiskt certifierade av EcoCert, Quality Assurance International, California Certified Organic Farmers, och Organic Crop Improvement Association i USA.

"We only get one body, and we only get one planet. Why not treat them both with the utmost care?" - John Masters

  64 produkter
  John Masters Organics Zinc & Sage Schampo with Conditioner
  Vid mjäll, känslig, torr hårbotten.
  Medelbetyg: 4,5/5 (5 recensioner)
  299 kr
  John Masters Organics Sea Mist
  Havssalt-spray med lavendel
  Medelbetyg: 2/5 (1 recension)
  249 kr
  12
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare
  • Gravera din produkt nu
  • Snabba leveranser