search

John Masters Organics
Bearberry Oily Skin Balancing Face Wash

John Masters Organics Bearberry Oily Skin Balancing Face Wash
370 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Detta är en specialrengöring som består av 20 olika fettbekämpande extrakt och citrusoljor och är extra sammandragande för att motverka fet hy. Extrakt av pilträdsbark från Alperna krymper porerna och alfahydroxid-syrorna avlägsnar döda hudceller och… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

John Masters Organics Bearberry Oily Skin Balancing Face Wash

Detta är en specialrengöring som består av 20 olika fettbekämpande extrakt och citrusoljor och är extra sammandragande för att motverka fet hy. Extrakt av pilträdsbark från Alperna krymper porerna och alfahydroxid-syrorna avlägsnar döda hudceller och stimulerar cellförnyelse. Huden blir smidig, fräsch och ren.

  • För fet eller kombinerad hy.

Innehåll: 118 ml

Användning

Apply to wet face, massage into skin and rinse well. Follow with a mist to tone and moisturize with a serum or day creme.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) NOP Certified Organic.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Wow!
2014-01-05 av: Amanda (ålder: 15-24)
Har länge använt en av Kanebos rengörningar men har tyckt att den lämnat en klibbig hinna efter jag sköljt av. När jag sedan av en slump hamnade här så bestämde jag mig för att prova, dels för att recensionerna var bra men också för att jag helst har naturliga alternativ i mitt skönhetsskåp. Måste bara säga WOW, ingen klibbig hinna, huden känns fräsch och REN plus att jag tycker mina porer drar ihop sig massor. Denna kommer jag fortsätta använda för min kombinerade acnehud ÄLSKAR den. Köp köp köp!
Rekommenderas till: Alla med fet/kombinerad hud och som är ute efter mer naturliga alternativ.
5/5Mjuk rengörare
2013-11-21 av: Maria (ålder: 25-34)
Friskt, härligt och mjukt skum som man masserar in och sköljer av. Underbar produkt, min blandhy blir väldigt ren och fräsch. Mina kinder är lite torrare och det kan strama något, men utöver det en produkt i toppklass.
Rekommenderas till: Fet och blandhy
5/5Riktigt bra!
2012-06-23 av: Charlie (ålder: 25-34)
Jag har testat ett flertal märken som är naturliga/ekologiska. Och något som många vill ha, så är det ett snabbt och bra resultat! Jag kan lova att denna rengöring är en av dom absolut bästa jag testat. Först var jag lite kluven, eftersom det är en mousse när man pumpar ut den. Men jag gav den en chans och den är prio 1 när det kommer till rengöring av ansiktet. Huden blir otroligt ren, fräsch och djuprengjord. Den är dryg, lätt att tvätta av, ingen klibbig hinna eller dylikt som flyter runt. Den är lätt kylande så den är väldigt behaglig och luktar heller inte starkt av någon ingrediens - mild och fräsch doft. Perfekt för min hud normal/kombo, efter duschen är huden till och med återfuktad och redo för ansiktsvatten och kräm. Älskar denna och kommer inte sluta använda den. Tipsar denna rengöring för dom som inte riktigt vet vart dom ska börja i ekovärldens djungel av produkter. Ni kommer inte bli missnöjda!
Rekommenderas till: Till alla!