search

John Masters Organics
Shine On

John Masters Organics Shine On
449 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Shine On är en naturlig, leave-in-behandling som innehåller ekologisk kelp istället för syntetisk silikon. Shine On hjälper till att göra ditt hår mjukt, lent och otroligt glansigt - hela dagen! Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

John Masters Organics Shine On

Shine On är en naturlig, leave-in-behandling som innehåller ekologisk kelp istället för syntetisk silikon. Shine On hjälper till att göra ditt hår mjukt, lent och otroligt glansigt - hela dagen!

Innehåll: 113 g

Användning

Applicera rikligt i vått eller torrt hår. Styla efter önskemål.
Aloe Barbadensis (Aloe Vera Leaf Juice) Gel (1), Aqua (Water), Glycerin, Guar Gum (1), Sodium Alginate, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil (1), Olea Europaea (Olive) Oil (1), Calendula Officinalis (Calendula) Extract (1), Anthemis Nobilis (Chamomile) Extract (1), Xanthan Gum, Methylcellulose Gum, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract (1), Marine Phytoplankton, Fagus Sylvatica (Beech) Extract (1).

(1) Certified Organic by QAI/CCOF.

No GMOs, parabens, DEAs, MEAs, TEAs, Sodiu Laurel Sulfate, Artificial Color, Artificial fragrance, Petro-chemicals.
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

John Masters Organics Shine On

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Naturlig glans
2012-08-22 av: A
underbar. Jag har alltid letat efter något som gör mitt hår glansigt men samtidigt får det att se mjukt ut. Jag vill ha naturliga produkter utan silikoner och annat som bara förstör. Den här kommer inte få ditt hår att se onaturligt glansigt ut utan bara lagom men tillräckligt. Får aldrig håret att se fett ut. Tar det i blött hår efter jag duschat eller bara när jag behöver bättre på. Jag älskar den. luktar inget men det är ganska skönt också.
Rekommenderas till: Alla som vill ha ett vackert hår på ett naturligt sätt
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Min absoluta favorit
2012-05-12 av: Linda
Denna är helt underbar, jag brukar smörja in mina hårtoppar och den håller vad den lovar, den både vårdar och ger glans, har jag tagit i det på kvällen i blött hår så tycker jag att det kan se lite matt ut på morgonen, men då är det bara att fukta händerna och dra dem genom håret så återfår det sin lyster. Denna går att använda lite hur som helst, det är ju inte en stylingprodukt utan mer en vårdande glansgivare. Jag kan inte leva utan den nu när jag väl har testat.
Rekommenderas till: För alla dem som vill ha en mirakelprodukt för håret
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Gör håret glansigt och följsamt utan att kladda
2012-12-09 av: Mia (ålder: 35-44)
Jag har långt och blont hår och gillar inte att ha massa kladd i håret. Därför tycker jag denna är så underbar. Den kladdar inte och inte heller gör den att mitt blonda hår ser mörkt ut. Det motverkar friss och kan få det tröttaste vinterhåret att få lite liv och stuts i sig.
Rekommenderas till: Alla
4/5Väldigt bra !
2017-11-09 av: Hajrija
Att produkten ska göra håret glansigt håller jag inte riktigt med om men att den lämnar håret mjuk kan jag hålla med om. Jag använder produkten i vått hår och kramarin i lockarna. När lockarna väl torkar har de en väldigt fin form. Produkten torkar inte ut håret alls och är väldigt dryg !
Rekommenderas till: En naturlig gele som lämnar håret mjukt
4/5Svårt...
2013-09-29 av: Nathalie P (ålder: 25-34)
Haft lite svårt med den här än så länge, har inte riktigt lärt mig hur jag ska använda den för mest optimalt resultat.

Jag känner mig ändå säker nog på att ge den betyg, för den har potential! Känns mest som ett handhavandeproblem från min sida :)