search

JorgObé
Peel Off Mask

JorgObé Peel Off Mask
JorgObé Peel Off MaskJorgObé Peel Off Mask
249 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
JorgObé Peel Off Mask är en ljuvlig ansiktsmask som effektivt binder sig till tilltäppta porer, döda hudceller och andra orenheter, som varsamt tas bort från hudens yta när du avlägsnar masken - för en vacker, ren och fin hy! Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

JorgObé Peel Off Mask

JorgObé Peel Off Mask är en ljuvlig ansiktsmask som effektivt binder sig till tilltäppta porer, döda hudceller och andra orenheter, som varsamt tas bort från hudens yta när du avlägsnar masken - för en vacker, ren och fin hy!

Under en lång tid har man kunnat se videos av den svarta ansiktsmask som drar åt sig pormaskar som en magnet florera på sociala medier och här har du originalet, The Original Black Peel Off Mask. Ansiktsmasken som skapades redan 2010 och som när 2012 kom blivit den bästsäljande Peel Off-masken i Nordiska länder. JorgObé Peel Off Mask har vunnit priser som "Best in Face" och "Best New Product" av Grooming Awards och blir bara mer och mer populär. Varför? Testa så kommer du förstå varför!

Peel Off Mask från JorgObé är idealisk för dig som har problem med täppta porer, pormaskar och en fet T-zon (dvs panna, näsa och haka) tack vare att din hud producerar för mycket talg. Genom att applicera ett jämnt lager över de områden du har problem med, låta verka i 25-30 minuter (tills den torkat) och sedan försiktigt avlägsna kommer masken att "dra med sig" pormaskar och andra orenheter samtidigt som överflödigt talg blir absorberat, och de tilltäppta porerna blir ordentligt rengjorda. Vi rekommenderar att använda en porsammandragande toner efteråt för att "stänga" porerna igen och undvika att porerna blir tilltäppta igen samt en återfuktande kräm efteråt.

Det bästa från naturen

Denna härliga ansiktsmask innehåller det bästa från naturen, som rengörande svart kaolinlera, ekkol och växtextrakt. Svart kaolinlera som hjälper till att absorbera överflödigt talg samt reducerar och rengör tilltäppta porer medan trollhassel reducerar och rengör porerna på djupet. Echinacea (röd solhatt) förebygger infektioner, bakterier och andra orenheter och Dragons Blood har en rengörande, avslappnande verkan på stressad och känslig hud. Det aktiva och rengörande ekkolet suger upp fett och orenheter så din hy känns ren på djupet, len, mjuk och strålande!

  • Fri från färgämnen, parabener, mineraloljor eller silikon.
  • För ren, vacker hy.
  • 1 tub räcker till cirka 20 användningar (vid rekommenderad användning).
  • Innehåll: 100 ml

Användning

Innan du använder JorgObé Peel Off Mask: Det är bra att förbereda huden innan du använder ansiktsmasken, detta för att maskens effektiva ingredienser ska avlägsna så många orenheter från hudens yta som möjligt och ge dig det mest optimala resultatet.

Så använder du Peel Off Mask: Skaka väl innan användning. Använd masken 1-2 gånger i veckan beroende på behov. Pressa ut en ordentlig mängd av masken och lägg ett jämnt lager på orena områden som T-zonen (näsa, panna och haka). Låt verka i 25-30 minuter tills den torkat, och dra sedan av masken. Skölj sedan ansiktet med ljummet vatten för att avlägsna rester.

Efter Peel Off Mask: Använd gärna en porsammandragande toner samt din återfuktande kräm efteråt. Var också uppmärksam på att vissa orenheter kan komma att uppenbara sig på hudens yta ett par dagar efter att du använd masken för första gången, oroa dig inte dock då detta är ett positivt resultat av maskens djuprengörande effekt. Därför är det också viktigt att använda masken 1-2 gånger i veckan för att avlägsna både nuvarande och framtida pormaskar.

Låt gärna masken sitta lite för länge, än lite för kort tid, då den kan bli svårare att dra av om den inte är helt torr.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

JorgObé Peel Off Mask

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jag är nöjd
2016-04-13 av: Ulla C
Huden känns mycket fräschare efter.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Den bästa ansiktsmask jag testat
2016-04-13 av: Agnes
Funkar jätte bra
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Jätte nöjd!
2017-06-12 av: sadia a (ålder: 25-34, www.sparklingbeautybee.com)
Den masken passar mig mycket bra! Det känns så bra när jag gör "peel off" . Jag visste inte att jag har så mycket "whiteheads" på min T-zone . Allting kommer ut på en gång. Om man gör hela processen lite försiktigt får man det bästa resultat! Jag ska köpa igen och rekommenderar till alla.
Rekommenderas till: Till alla!
5/5Fungerar suveränt
2016-04-13 av: Mariam H
Fungerar suveränt på mig, ser tydligt på masken vad som har avlägsnats och huden känns fantastiskt len och fin.
5/5läcker
2016-04-13 av: Serap
Min hud är så mycket bättre efter att jag har börjat använda den
5/5Kan verkligen rekommendera Peel Off Mask
2016-04-13 av: Ebba
Jag har alltid haft problem med pormaskar, och de är nästan helt borta!
Funkar jätte bra....
Rekommenderas till: Alla
5/5:)
2016-04-13 av: Hannah
Mycket bra mask som rensar upp o gör rent porerna !!!
Rekommenderas till: Alla :)
5/5Mycket bra prudukter
2015-11-27 av: lola j
Kan verkligen rekommendera Peel Off Mask - snyggt resultat :-)
Jättenöjd!
Rekommenderas till: Alla.
5/5Den bästa masken jag har provat!!
2014-04-11 av: Sandra Nilsson (ålder: 25-34)
Jag har använt masken 5 gånger nu och jag var bara tvungen att skriva en recension, jag har fått en fin jämn hy och det är jättestor skillnad!! Huden har blivit slätare och mjukare. Jag älskar den här masken!
Rekommenderas till: Alla!
4/5Tar bort döda hudceller!
2017-11-29 av: Linna C (ålder: 25-34)
En bra produkt för att få bort döda hudceller och smuts.
Tar inte bort porer. Minus för att den luktar alkohol.
4/5Mindre porer
2017-04-18 av: Linnéa V (ålder: 15-24)
Har använt denna typ 3 ggr/vecka i ca 4 veckor. Den luktar lite starkt, men gör inte alls så ont att dra av som jag hade förväntat mig. Det följer inte med så himla mycket pormaskar när man drar bort den men en del, och jag tycker att porerna har blivit mindre synliga sen jag började använda den. Har bara använt på t-zonen och hakan och har nog mer än hälften kvar så den räcker till ganska många gånger.
Rekommenderas till: De med förstorade porer
4/5Fräsch känsla
2014-11-13 av: Katarina (ålder: 15-24)
Köpte den här masken i hopp om att den skulle hjälpa mig i min kamp mot pormaskarna. Tycker den fungerar bra, kanske inte direkt en mirakelprodukt men absolut värd pengarna. Har haft den i tre veckor nu och använt den 2 ggr i veckan. Efter användning känns hyn väldigt fräsch och ren utan att vara det minsta uttorkad, vilket jag tycker är ett stort plus.
Min bästa kompis som fått prova den köpte genast en till sig själv också, även hon har lite problem med hyn. Vi var båda två lite oroliga för att det skulle vara svårt att få bort masken men bara man lägger på ett jämnt lager så är det inga problem alls!
Rekommenderas till: De som vill ha mjukare och renare hy
3/5Helt okej
2017-04-13 av: Ida V
Helt okej! Har inget större problem med blackheads så hade ingen magisk effekt på mig men kan se att den skulle kunna hjälpa någon annan.
Rekommenderas till: Personer med pormask
3/5Helt OK.
2014-03-27 av: Johanna H (ålder: 25-34)
Det var en bra mask och efter huden lugnat sig och jag tvättat ansiktet efteråt så märkte jag en stor skillnad. Huden var lenare och hudfärgen var jämnare. Mycket fint.
Men det var mycket svårt att ta av den ! Fick hela tiden försöka pela upp flikar med naglarna så jag kunde dra en bit. Och det satt hårt!
Rekommenderas till: Ska man vara fin får man lida pin.
2/5Ingen skillnad
2019-03-12 av: Kristin T
Produkten gav varken mig eller min sambo något resultat. Det var bara jobbigt och gav inga fördelar. Vi har använt mer än hälften av tuben för att jag hoppades på att det skulle visa resultat, men det gav inget förändrat resultat.

Spara era pengarna eller lägg på något annat mer effektivt.
Rekommenderas till: Ingen
2/5Sådär
2017-10-09 av: therese f
Har haft min ett tag nu och tycker inte den gör något underverk alls. Porerna är lika "stora och tydliga" som förut. Har inte märkt någon alls skillnad förutom att hyn blir mjuk
2/5Sådär, fungerar inte riktigt
2017-05-30 av: Siri L (ålder: 15-24)
Tycker inte den här ansiktsmasken är stark nog att få bort orenheter och pormaskar. Huden känns dock len och fräsch efter, men den lyckas inte riktigt hålla allt som den lovar tycker jag. Billigare alternativ som också fungerar bättre finns absolut till denna!
1/5Testade och den gjorde ingenting
2018-08-22 av: Natasha (ålder: 15-24)
Köpte en tub för ett tag sedan, ville testa denna produkt för att se om den gjorde mirakel som andra påstod. Den gör bara ont och tog inte bort något från mitt ansikte. Gav den en ordentlig chans genom att använda upp hela produkten under ett par månader och som sagt, ingenting. Snarare bara rev av ett litet lager hud. Hjälpa täppta porer och att ta bort pormaskar gjorde den inte.
Rekommenderas till: den personen som har extremt utåtstickande porer eller ingen alls!
1/5tyvärr
2015-07-17 av: Louise L (ålder: 25-34)
när masken ska dras av så känns det- visst, man drar av ett lager torkad ansiktsmask, men några porer gör den ingenting åt- dom måste man oavsett klämma själv. men visst den är lite rolig och så men den gör ingenting.
Rekommenderas till: "normal hud"