search

Juicy Couture
Couture Couture EdP

Juicy Couture Couture Couture Spray
Tipsa en vän
Juicy-tjejer behöver inte göra som de blir tillsagda. De bryter reglerna med stil: en läcker eau de parfum i en glittrande flakong med dragkedja och Juicy J- och Love G&P-hängen samt en glittrig, gyllene kork. Inuti busar ackordet av rosa vindruv… Läs mer här

Juicy Couture Couture Couture EdP

Juicy-tjejer behöver inte göra som de blir tillsagda. De bryter reglerna med stil: en läcker eau de parfum i en glittrande flakong med dragkedja och Juicy J- och Love G&P-hängen samt en glittrig, gyllene kork. Inuti busar ackordet av rosa vindruva med apelsinblomma, mandarin, vinrött plommon, kaprifol och lättjefullt, krämigt sandelträ. Du kommer att älska att leka med dem!

Couture Couture är en ny Juicy Floriental som säkert kommer att gillas av alla Juicy-tjejer... Toppnotens läckra mandarin är insvept i naturlig apelsinblomma, den dyraste i parfymbranschen. Sedan gör det saftiga ackordet av rosa vindruva (skapat exklusivt för Couture Couture) sig gällande. Lekfull, flirtig & instinktiv. Inslagen av vindruva är beroendeframkallande. Stjärnjasmin och kaprifol fungerar som volanger kring hjärtnoten som ger mildhet och kvinnlighet. Naiviteten i det lila plommonet har en sensuell inverkan med sin fylliga, fruktiga nektar.

Den varma och behagliga bakgrunden lyses upp av fuktig ambra och vaniljextrakt där njutningen tar överhanden. Krämigt sandelträ ger en sammetslen mjukhet. Det saftiga ackordet av rosa vindruva har inspirerats av Pam och Gelas resor i södra Frankrike. Parfymören skapade det här ackordet med vindruva NaturePrint® blandad med historisk mystik och en nyckfull fransk flirtning!

Blanda med kärlek och få hela världen att dofta gott!

  • Lanserad 2009.

Doftnoter

Toppnoter

Mandarin, Saftiga Rosa Druvor & Apelsinblomma.

Hjärtnoter

Stjärnjasmin, Plommon & Kaprifol.

Basnoter

Amber, Krämig Sandelträ & Vaniljextrakt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Juicy Couture Couture Couture EdP

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Oemotståndlig...
2011-01-21 av: Therese S (ålder: 25-34)
Jag fick denna som ett doftprov och kunde helt enkelt inte motså att köpa den själv sen. Doften passar bäst på kvällen tycker jag, den sitter bra och den känns lyxig på något sätt. Jag har fått väldigt många komplimanger om att jag luktar gott när jag använt denna. Den är oemotståndlig enligt mig helt enkelt... ?
Rekommenderas till: Alla som vill dofta underbart!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
3/5Tung doft
2012-04-06 av: Jenny S
Först och främst, det första jag såg var flaskan - och redan då bestämde jag mig för att jag måste ha den. Älskar verkligen designen på den, vilket är det bästa med den här parfymen. Det tråkiga med doften är att den är väldigt stark och blir för mycket (jag är väldigt känslig för dofter). Passar möjligtvis nattetid.
För den som vill ha en lite enklare doft föreslår jag Viva La Juicy doften.

Den här doften är hur som helst ett måste! Oavsett om den används eller står som prydnad ;)
Rekommenderas till: Juicy Couture tjejer
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Favoriten.
2014-03-09 av: Nathalie (ålder: 15-24)
Jag älskar denna doft för att den påminner mig storstäder i fina butiker där det kryllar av snygga kvinnor med dyra kläder. Denna doft tycker jag är motsatsen till den billiga doft vissa parfymer kan ha. Den håller länge samt och är väldigt dryg, behöver bara två sprut sen är jag nöjd! Rekommenderas ej om du är känslig för dofter.