search

Juicy Couture
Viva La Juicy Eau de Parfum

Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum
Från:
495 kr
Välj variant först

                  Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum
 • 30 ml

495 kr

                  Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum
 • 50 ml

645 kr

                  Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum
 • 100 ml

835 kr
Tipsa en vän
Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum lanserades år 2008 och har sedan dess med sin karaktäristiska rosa och voluminösa rosett och diamantformade kork blivit en modern klassiker, och en kär signaturdoft för många. Den tunga och lyxiga glasflaskan… Läs mer här

Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum

Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum lanserades år 2008 och har sedan dess med sin karaktäristiska rosa och voluminösa rosett och diamantformade kork blivit en modern klassiker, och en kär signaturdoft för många. Den tunga och lyxiga glasflaskan med den gudliga berlocken på är ju bara så ljuvlig, och väcker ett stort ha-begär! Denna doften är perfekt för city-personen som alltid är på språng till nya äventyr, älskar mode och vill ha det alla bästa!

Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum innehåller bland annat vilda och exotiska bär, kombinerat med solmogen mandarin, samt blommande kaprifol, gardenia och jasmin. Du finner också söta tillbehör så som praliner, karamell och vanilj - vilket tillsammans skapar denna underbart härliga, söta och mjuka doft.

Doftnoter

Toppnoter

Vilda bär & Saftig mandarin.

Hjärtnoter

Kaprifol, Gardenia & Jasmin.

Basnoter

Amber, Kola, Vanilj, Sandelträ & Praliner.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Luktar gudomligt gott!
2011-04-21 av: Ccali (ålder: 15-24)
Min favoritparfym någonsin, och då har jag testat många populära parfymer. Flaskan och förpackningen är supersöta. Jag har den både på dagen och till fest, den passar alla tillfällen tycker jag. Parfymen sitter i hela dagen. Doften är inte för tung utan lagom. Underbar!
4 av 4 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbar!
2012-02-15 av: Jenny (ålder: 35-44)
Köpte den stora 100ml, grymt läcker flaska i enorm size som doftar helt underbart! Gilla massor o kan inte få nog av den.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Favorit!
2017-12-01 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Älskar denna parfymen, har gått igenom iallafall 5 stycken... Inte alls för söt men inte heller för "tantig"
Rekommenderas till: Alla!
5/5Favorit!
2017-08-17 av: Steph
Söt och fräsch doft som sitter riktigt länge så flaskan tar inte slut snabbt!
5/5grym!
2017-07-30 av: Sandra W (ålder: 25-34)
Har faktiskt vant mig vid denna, från att inte gilla den så speciellt mkt till att kunna ha den nästan varje dag. Den är söt och blommig och speciell. Tycker inte nån av Juicys parfymer håller särskilt länge i timmar, det är ändå typ dom enda parfymerna jag köper för dom luktar så himla gott och nästan alltid sött.
Rekommenderas till: alla som gillar söta och inte för tunga parfymer
5/5Så god!
2017-06-24 av: Anna
Ett sprut räcker och sen sitter den verkligen hela dagen! Precis när du tar på dig den så luktar den ganska starkt men det ger sig efter en stund. Luktar så otroligt gott! Fruktig utan att bli för söt.
5/5VILL HA NU!
2012-06-13 av: Cecilia K
Underbart god parfym... Den är allt jag letat efter.
Luktar gudomligt gott!
5/5Juicy!
2012-04-06 av: Jenny S (ålder: 15-24)
Helt underbar doft. Jag tycker dock den lätt blir för tung och stark för mig som är känslig. Men använder den nästan varje dag ändå! Men rätt mängd är den helt fantastisk. Söt och fruktig. Juicy Couture är ett favoritmärke, de snygga flaskorna får man aldrig nog av.
Rekommenderas till: Couture tjejer
5/5Doftar jättegott!
2011-04-10 av: telly (ålder: 35-44)
Den doftar ganska starkt tycker jag och mycket citrusdoft= fräsch men supergod verkligen. Även en supersöt (men väldigt tung!) flaska.
Rekommenderas till: Alla som gillar citrusdoft
5/5Underbar!
2011-01-19 av: Sigrid
Min absoluta favorit parfym! Har testat många men denna är super super magisk! Inte för söt, inte för tung! Bara helt enkelt bäst!Passar både på dagen och kvällen.