Juicy Couture
Viva la Juicy Sucré EdP

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

En utsökt doft i sann Juicy Couture-anda, en aptitretare som kommer att fresta även den mest disciplinerade med sin sötma och sensualitet. Likt en cupcake med sin mjuka, frestande topping, krämiga fyllning och saftiga kaka, skapar Viva La Juicy Sucrés komplexa lager i vaniljfruktig och lockande harmoni. Doften är en ny twist av originalet Viva la Juicy, med saftiga frukter och söta blommor som kombineras med varm vanilj och sensuellt sandelträ.

Viva La Juicy Sucrés öppnar upp med fräscht fruktiga noter av sprudlande mandarin och saftiga, röda vinbär. Brasiliansk gardenia ger en mjukhet samt feminin twist till den förföriska blandningen. I hjärtnoten finner du apelsinblomma och arabisk jasmin som bildar en söt doftbukett som strösslats med persikonektar och mandelkräm. I basen sveper vaniljextrakt och sandelträ in doften i krämig värme som blandas med krossade kakaobönor för den där extra förföriska känslan.

  • Lanserad: 2016

Toppnoter

Gardenia, mandarin & röda vinbär

Hjärtnoter

Apelsinblomma, jasmine, persika & mandelkräm

Basnoter

Vispad grädde, vanilj, sandelträ & kakao

Artikelnummer: 39609

Upptäck mer som Viva la Juicy Sucré

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt