search

Jurlique
Calming Lavender Shower Gel

Jurlique Calming Shower Gel Lavender
Tipsa en vän
Calming Lavender Shower Gel är en härlig duschgel rik på naturliga växtextrakt och sprider en ljuvlig doft av lavendel. Duschgelen lämnar huden uppfräschad, ren och med en strålande lyster. Gelen är tvålfri och hjälper därmed till att bevara huden na… Läs mer här

Jurlique Calming Lavender Shower Gel

Calming Lavender Shower Gel är en härlig duschgel rik på naturliga växtextrakt och sprider en ljuvlig doft av lavendel. Duschgelen lämnar huden uppfräschad, ren och med en strålande lyster. Gelen är tvålfri och hjälper därmed till att bevara huden naturliga fuktbalans och skyddsbarriär, med en effektivt rengörande effekt utan att torka ut huden. Formulan innehåller förutom lavendel även bl.a kamomill, lakrits och rosmarin.

  • Djuprengörande utan att torka ut
  • Rik på botaniska ingredienser odlade i södra Australien
  • Fri från tvål, sulfater, parabener, silikoner, PEG-ämnen & syntetiska färg- och doftämnen
  • Ingår i Jurlique Body Care

Innehåll 300 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller