search

Justin Bieber
Someday Special Edition EdP

Justin Bieber Someday Special Edition EdP
Tipsa en vän
Justin Bieber Someday Special Edition är en underbar, somrig nytolkning av orginaldoften Someday! Justin själv säger att det är en doft som får honom att påminna om hur sommaren faktiskt ska vara - lekfulla dagar på stranden och flirtiga sommarkvälla… Läs mer här

Justin Bieber Someday Special Edition EdP

Justin Bieber Someday Special Edition är en underbar, somrig nytolkning av orginaldoften Someday! Justin själv säger att det är en doft som får honom att påminna om hur sommaren faktiskt ska vara - lekfulla dagar på stranden och flirtiga sommarkvällar.

Denna söta, fantastiska doft öppnar fruktigt med mandarinskal, saftiga päron och blommande magnolia. I hjärtat finner vi sommarens godaste bär, solmogna och söta vilda jordgubbar. Doften avslutas i en härlig komposition i heta noter av vanilj och sandelträ.

Den söta flaskan med bedårande detaljer får ditt hjärta att smälta. Aromerna fyller dina sinnen med nytt liv och lyckorus, samtidigt som den får dig att undra - hur vill jag skapa mina bästa sommarminnen?

Innehåll: 30 ml

Doftnoter

Toppnoter

Mandarinskal, Päron & Magnolia.

Hjärtnoter

Vilda Jordgubbar.

Basnoter

Vanilj & Sandelträ.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Justin Bieber Someday Special Edition EdP

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5njaaaa....
2014-06-03 av: Victoria Ilona D (ålder: 25-34)
jordgubbar skulle denna innehålla visst det gör den men på min hud luktar den FÖR MYCKET mysk...gillar inte myskdoft men trodde det inte skulle vara övergripande. så på mig luktar det jordgubb och mysk ingen tweenie eller teen doft, mer åt tant stilen, hehe..
Rekommenderas till: vet ej