search

Kändisdofter – dofta som dina förebilder

Ta ett kliv direkt in i din idols värld med exklusiva kändisdofter. Din parfym är ett sätt att uttrycka din personlighet och bidrar lika minst mycket till din personliga stil som dina kläder, din makeup eller din frisyr gör. Hur kittlande känns det inte då att veta att din parfym, EdP eller EdT är unikt komponerad av en av dina stilförebilder? Precis som de flesta välrenommerade modeskapare idag kompletterar sina kollektioner med egna dofter, är det lika populärt bland kända musik- eller modepersonligheter att skapa signaturdofter som fångar deras unika karaktär och stil – kändisdofter.

En kändisdoft låter dig ta ett kliv direkt in i din idols värld. Doft är en av de starkaste, men samtidigt mest delikata sensoriska upplevelserna hos människan. Dofter transporterar dig långt bort från vardagen, och in i den värld som fångar dig, en värld av spänning och glamour.

Hos oss hittar du eleganta, uppfinningsrika och kaxiga dofter från världsartister som Rihanna, Beyoncé, Katy Perry och Lady Gaga, eller från mode - och stilförebilder som Naomi Campbell och Paris Hilton. Välj din egen favorit bland våra kändisdofter, och ta med en bit av deras värld hem till dig – med en parfym!

65 produkter
Ariana Grande ARI EdP
Medelbetyg: 4/5 (2 recensioner)
Från: 345 kr
Rihanna Kiss EdP
Från: 325 kr
Naomi Campbell NC EdT
Medelbetyg: 5/5 (1 recension)
Från: 239 kr
Beyoncé Heat EdP
Medelbetyg: 5/5 (3 recensioner)
Från: 245 kr
Lady Gaga Fame EdP
Medelbetyg: 4/5 (3 recensioner)
Från: 279 kr
Rihanna Crush EdP
Medelbetyg: 5/5 (1 recension)
Från: 289 kr
Beyoncé Rise EdP
325 kr (Värde 375 kr)
Nicki Minaj Onika EdP
Från: 309 kr
12
Kändisdoft