search

Karl Lagerfeld
Classic Deodorant Stick

Karl Lagerfeld Classic Deodorant Stick
199 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna doft skapades av designhuset Karl Lagerfeld redan 1978. Lagerfeld är klassad som en förfinad, orientalisk, träig doft. Denna maskulina doft har en blandning av varma kryddor, sensuella örter och tabac. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Karl Lagerfeld Classic Deodorant Stick

Denna doft skapades av designhuset Karl Lagerfeld redan 1978. Lagerfeld är klassad som en förfinad, orientalisk, träig doft. Denna maskulina doft har en blandning av varma kryddor, sensuella örter och tabac.

  • New Improved Formula.

Innehåll: 75 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Karl Lagerfeld Classic Deodorant Stick

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Riktigt bra, men sprayen är bäst
2018-07-13 av: Daniel L
Denna deon är riktigt bra och doftar gott länge. Det producerades dock innan en Lagerfeld deo spray som var den bästa deo jag någonsin provat. Doften kunde vara kvar i flera dygn! Hoppas vi får se den igen.