search

Karl Lagerfeld
Fleur de Mürier EdP

Karl Lagerfeld Fleur de Mürier EdP SBA logo
420 kr
Välj variant först

                  50 ml Karl Lagerfeld Fleur de Mürier EdP
 • 50 ml

420 kr
Tipsa en vän
Karl Lagerfeld Fleur de Mürier EdT är en okonventionell, fruktblommig och träig doft med noter av röda bär, björnbärsblomster, violblad, sandelträ och mysk. Likt materialet inom mode är ingredienserna inom parfym basen för all kreation. Karl Lagerfel… Läs mer här

Karl Lagerfeld Fleur de Mürier EdP

Karl Lagerfeld Fleur de Mürier EdT är en okonventionell, fruktblommig och träig doft med noter av röda bär, björnbärsblomster, violblad, sandelträ och mysk. Likt materialet inom mode är ingredienserna inom parfym basen för all kreation. Karl Lagerfeld omtolkar de symboliska noterna inom parfym. Han skapar, designar, förhöjer och formar för att skapa en garderob med oumbärliga dofter.

Fleur de Mürier EdP för henne och Bois De yuzu EdT för honom är uppföljarna i den nya serien Les Parfums Matičres från hösten 2017 och återuppfinner två beroendeframkallande ingredienser inom selektiv parfym; Björnbär och Yuzu.

 • Lanserad: 2018

Toppnoter

Hallonblad & röda vinbär

Hjärtnoter

Viol & björnbärsblomma

Basnoter

Sandelträ, mysk & amber

Swedish Beauty Awards 2019: Årets Damdoft under 600 kr
"En doft som sätter guldkant på vardagen med sin mångfacetterade och moderna komposition. I den eleganta flaskan får du en på samma gång mogen och gångbar mix med ett mycket trendigt bär i fokus."

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller