search

Kerstin Florian
Organic Clarifying Lavender Facial Oil

Kerstin Florian Clarifying Lavender Oil
Tipsa en vän
Clarifying Lavender Facial Oil jobbar med ren eterisk olja från lavendel i kombination med närande oljor från havtorn, argan, jojoba och ängskrasse hjälper till att balansera samt verkar rogivande på en irriterad hud. Läs mer här

Kerstin Florian Organic Clarifying Lavender Facial Oil

Clarifying Lavender Facial Oil jobbar med ren eterisk olja från lavendel i kombination med närande oljor från havtorn, argan, jojoba och ängskrasse hjälper till att balansera samt verkar rogivande på en irriterad hud.

  • Rekommenderas till en blandad/fet hud
  • Balanserar och reglerar talgproduktionen
  • Antibakteriella egenskaper
  • Förebygger fuktförlust
  • 98 % ekologiska ingredienser

Innehåll: 30 ml

Huvudingredienser
  • Lavendelolja - Avslappnande, balanserande, vårdande, avgiftande. Antibakteriell.
  • Ekologisk havtornsolja - Havtornsolja är känd för att ha en läkande och föryngrande effekt på huden. När den används utvärtes på huden fungerar den som en effektiv och naturlig mjukgörare. Den kan också bidra till snabbare återhämtning vid brännsår, skärsår, skrubbsår, solbränna, utslag och andra hudskador. Daglig användning av havtornsolja hjälper till att förebygga ålderstecken genom att ge näring åt hudens vävnad.
  • Ekologisk arganolja En kallpressad olja som utvinns med traditionella metoder från arganfruktens kärna. I arganskogen finns 21 miljoner träd som skyddas av UNESCOs biosfärreservat (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization). Det höga innehållet av linolsyra (37 %) ger arganoljan dess mjukgörande, stärkande, återfuktande och skyddande egenskaper.
  • Ekologisk jojobakärnolja - Lätt konsistens med närande och återfuktande egenskaper. Den hjälper till att reducera fuktförlust tack vare sitt rika innehåll av omega-3-fettsyror.
  • Kärnolja från ängskrasse - Verkar anti-age samt har en fin effekt på torr och/eller skadad hud.

Användning

Applicera några droppar på rengjort ansikte eller blanda med din fuktkräm vid behov. Kan också användas som kvällsbehandling i stället för nattkräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kerstin Florian Organic Clarifying Lavender Facial Oil

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Väldigt mjukgörande!
2018-03-05 av: Camilla H
Fick prov på denna och den passar även väldigt bra till min med väldigt torr och känslig hud. Den ger rikligt med fukt om man lägger den på kvällen, man vaknar med mjuk, återfuktad hud med glans.