search

Kevin Murphy
Angel Duo

Kevin Murphy Angel Duo
529 kr
(Värde 558 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
En idealisk duo för dig med färgbehandlat, skadat eller tunt hår. Kevin Murphy Angel Duo innehåller både schampo och balsam som hjälper till att vårda och återfukta håret, samt verka färgbevarande. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Angel Duo

En idealisk duo för dig med färgbehandlat, skadat eller tunt hår. Kevin Murphy Angel Duo innehåller både schampo och balsam som hjälper till att vårda och återfukta håret, samt verka färgbevarande.

Denna duo innehåller:
1 x Kevin Murphy Angel Rinse - 250 ml
1 x Kevin Murphy Angel Wash - 250 ml
Schampo

Angel Wash är ett delikat färgbevarande och volymboostande schampo utvecklat för tunt, ömtåligt eller slitet hår - färgbehandlat eller skadat. Formulerat för att skonsamt rengöra och samtidigt verka färgbevarande, skydda mot fria radikaler och reducera friss.

Balsam

Angel Rinse är ett viktlöst, färgbevarande och volymboostande balsam, idealiskt för tunt och fint hår. Formulerat för att återfukta och skydda håret utan att tynga ner det.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Angel Duo

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Drygt och änglalikt BRA från K. Murphy
2018-10-13 av: Jenny (ålder: 35-44)
Jag kan bli så less på tunna schampon och balsam som verkar vara utspädd med vatten. Det är inte denna angel-duo från K. Murphy. Det är väldigt krämiga produkter, balsamet känns nästan som en inpackning. Ger ett väldigt bra resultat på mig som har typiskt nordiskt hår och många men fina (som babymjuka) hårstrån som är långt . Håret har fått sig en törn pga sjukdom men använder jag hårbottenprodukter passar denna duo utmärkt till. Doftar gott. Ibland kan balsamet vara svårt att trycka ut. Bara att skruva av "korken" då. Ett bra köp. De är väldigt dryga, jag använder det ca en gång i veckan och det har räckt ca ett år.
Rekommenderas till: Till den som har färgat, slingat hår och vill ha något som vårdar bra men också bevarar färgen.
5/5Bästa duon!
2018-06-30 av: Rebecca N (ålder: 25-34)
Älskar dessa tillsammans! Jag har färgbehandlat hår, torrt, långt med självfall och dessa produkter gör mitt hår silkeslent utan att lägga sig som en hjälm på min hjässa. Doftar gott, kola är fotnoten jag tänker på. Mitt hår känns friskt och håller sig fräscht i flera dagar mellan tvättarna. Ett måste för färgbehandlat hår!

Direkt volymgivande vet jag inte om jag håller med om. Bara lystern gör produkterna värda sitt pris!
Rekommenderas till: Till dig med behandlat, torrt hår som vill ge lyster åt längderna
4/5Bra schampo för fint hår
2019-02-03 av: Therese L (ålder: 25-34)
Bra schampo för fint hår som doftar gott. Mitt hår kräver två schamponeringar för att det ska bli rent. Något krånglig förpackning.
4/5Bra schampo som ger volym
2017-08-22 av: Emma B
Ett bra schampo som ger volym även om man har långt hår! Gillade sett tillsammans med deras Kevin Murphy Anti Gravity Spray som även ger lite extra volym!
Håret känns fräscht efter tvätt och är super nöjd genom att mitt långa tjocka hår får volym, dock är gillar jag inte lukten, men annars bra!