search

Kevin Murphy
Angel Masque

Kevin Murphy Angel Masque
319 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Angel Masque är en djupt återfuktande och stärkande hårinpackning för fint, kemiskt behandlat eller färgat hår. Denna hårinpackning är berikad med tripetider från citrus och bambu som hjälper till att förbättra den cellulära förnyelsen, … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Angel Masque

Kevin Murphy Angel Masque är en djupt återfuktande och stärkande hårinpackning för fint, kemiskt behandlat eller färgat hår. Denna hårinpackning är berikad med tripetider från citrus och bambu som hjälper till att förbättra den cellulära förnyelsen, samtidigt som silkesproteiner och aloe vera hjälper till att stärka hårets elasticitet, spänst och fuktbalans.

Kevin Murphy Angel Masque är berikad med jojoba och quinoa-proteiner som hjälper till att ge en fylligare känsla, återfukta och ge håret en vacker glans.

  • Passar fint, kemiskt behandlat eller färgat hår.

Innehåll: 200 ml

Användning

Massera in i nytvättat och fuktigt hår, och låt verka i 5-10 minuter och skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Angel Masque

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller