search

Kevin Murphy
Angel Rinse

250 ml
Från:
69 kr
Välj variant först

                  40 ml
 • 40 ml

69 kr

                  250 ml
 • 250 ml

279 kr

                  250 ml
 • 500 ml

499 kr
(Värde 624 kr)
Tipsa en vän
Kevin Murphy Angel Rinse är ett viktlöst, färgbevarande och volymboostande balsam, idealiskt för tunt och fint hår. Formulerat för att återfukta och skydda håret utan att tynga ner det. Läs mer här

Kevin Murphy Angel Rinse

Kevin Murphy Angel Rinse är ett viktlöst, färgbevarande och volymboostande balsam, idealiskt för tunt och fint hår. Formulerat för att återfukta och skydda håret utan att tynga ner det.

Användning

Massera in efter schamponering och låt verka 1-2 minuter. Skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Angel Rinse

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra schampo
2018-08-04 av: Nathalie (ålder: 25-34)
Detta är mtt favorit schampo. Jag har blont typiskt nordiskt hår och detta hjälper mig att få mer volym i håret. Jag upplever också att håret håller sig renare längre och inte blir fett.
Rekommenderas till: Den som vill ha mer volym
3/5Luktar gott men inga underverk
2018-04-24 av: Michelle B (ålder: 25-34)
Luktar supergott men har upplevt bättre resultat för en billigare peng. Den löddrar knappt när man använder den vilket jag inte gillar då jag upplever att det är lättare att få håret rent när det löddrar men är nog en smaksak. Hade förväntat mig mer för det priset.
3/5Vänta nu
2018-01-07 av: Nads (ålder: 35-44)
Jag var nog lite trött och stressad när jag beställde denna. 40 ml för 69:-?!?!?! Är det ett skämt eller?! Fick en chock när jag fick hem den ytterst minimala pytteflaskan som var mer som en testprodukt. Nu visade det sig visserligen att den var rätt dryg så balsamet räckte väl åtminstone till ca fyra tvättar i alla fall. Men flaskan borde ha varit en tub istället, när den nu var så liten, för det var svårt att få ut något ur den. Men som sagt den var dryg, doftar otroligt gott (enligt mig, om än kanske något starkt) och är faktiskt riktigt bra och funkar för balsammetoden, men hjälp va dyr. Chansen är väl kanske inte enorm att man köper igen, men kanske någon gång man känner för att skämma bort sig, men då en större förpackning åtminstone.
Rekommenderas till: Den som anser att det är värt pengarna