search

Kevin Murphy
Angel Wash

250 ml
Från:
69 kr
Välj variant först

                  40 ml
 • 40 ml

69 kr

                  250 ml
 • 250 ml

279 kr

                  250 ml
 • 500 ml

499 kr
(Värde 624 kr)
Tipsa en vän
Kevin Murphy Angel Wash är ett delikat färgbevarande och volymboostande schampo utvecklat för tunt, ömtåligt eller slitet hår - färgbehandlat eller skadat. Formulerat för att skonsamt rengöra och samtidigt verka färgbevarande, skydda mot fria radikal… Läs mer här

Kevin Murphy Angel Wash

Kevin Murphy Angel Wash är ett delikat färgbevarande och volymboostande schampo utvecklat för tunt, ömtåligt eller slitet hår - färgbehandlat eller skadat. Formulerat för att skonsamt rengöra och samtidigt verka färgbevarande, skydda mot fria radikaler och reducera friss.

 • Utan sulfiter eller parabener.

Användning

Massera in i vått hår, löddra upp och skölj sedan. Följ upp med balsam.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Angel Wash

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Toppen balsam
2018-08-04 av: Nathalie B (ålder: 25-34)
Jag gillar hela Angele Wash serien och tycker detta balsamet är jättebra! Jag upplever att man får mer volym i håret och att de håller sig renare längre. Jag har haft problem med fett hår men tycker definitivt att denna serien hjälper mig mycket!
Rekommenderas till: Den som vill ha mer volym
2/5Inte det bästa jag provat
2017-07-10 av: Lena S (ålder: 25-34)
Jag tyckte inte att angel wash gjorde så mycket för mitt hår, håret kändes absolut rent, men det luktade konstigt och kemiskt. Förpackningen är cool, men skulle inte köpa den igen..
Rekommenderas till: De som inte har ett krävande hår