search

Kevin Murphy
Anti Gravity

150 ml
Tipsa en vän
Kevin Murphy Anti Gravity är en volymboostande stylinglotion som håller frisyren på plats! Med en oljefri, långverkande formula som verkar för att kontrollera flygigt hår, och samtidigt ger håret en voluminös känsla och en vackert glansig finish. Läs mer här

Kevin Murphy Anti Gravity

Kevin Murphy Anti Gravity är en volymboostande stylinglotion som håller frisyren på plats! Med en oljefri, långverkande formula som verkar för att kontrollera flygigt hår, och samtidigt ger håret en voluminös känsla och en vackert glansig finish.

Användning

Applicera i fuktigt hår innan styling.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Anti Gravity

Medelbetyg (2.0): 2/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Stark doft
2016-03-06 av: Anna F (ålder: 25-34)
Mycket stark, ganska stickig lukt som påminde om väteperoxid blandat med lavendel.
Lukten försvann sen ganska snabbt efter att jag blåst håret. Fick lite volym men vet inte om det berodde på den här produkten.. antistatisk får man nog säga att den var men det är väl de flesta produkter jag testat (de är ganska många......)tyvärr blev inte mina höga förväntningar om Kevin Murphy infriade och jag kommer inte köpa den igen.
Rekommenderas till: Du som är KM-fan och inte har ngt emot lavendeldoft i håret.