search

Kevin Murphy
Balancing Wash

Kevin Murphy Balancing Wash
259 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Kevin Murphy Balancing Wash är ett schampo rikt på antioxidanter - perfekt för din dagliga hårrutin för att stärka håret och skydda mot färgbortfall eller slitningar i samband med värmestyling. Med en uppfriskande formula baserade på växter som rengö… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Balancing Wash

Kevin Murphy Balancing Wash är ett schampo rikt på antioxidanter - perfekt för din dagliga hårrutin för att stärka håret och skydda mot färgbortfall eller slitningar i samband med värmestyling. Med en uppfriskande formula baserade på växter som rengör på djupet och samtidigt boostar volym och balanserar talproduktionen i hårbotten.

  • Fri från parabener & sulfater.
  • Passar alla hårtyper.

Innehåll: 250 ml

Användning

Massera in i vått hår, löddra upp och skölj sedan noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Balancing Wash

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller