search

Kevin Murphy
Blonde Angel Duo

Kevin Murphy Blonde Angel Duo
529 kr
(Värde 558 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett idealiskt kit för dig med blont eller grått hår! Dessa produkter har en lavenderinfuserad formula som hjälper till att vårda samt reducera oönskade gula toner i håret. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Kevin Murphy Blonde Angel Duo

Ett idealiskt kit för dig med blont eller grått hår! Dessa produkter har en lavenderinfuserad formula som hjälper till att vårda samt reducera oönskade gula toner i håret.

Detta kit innehåller:
1 x Kevin Murphy Blonde Angel Treatment - 250 ml
1 x Kevin Murphy Blonde Angel Wash - 250 ml
Schampo

Kevin Murphy Blonde Angel Wash är ett ljuvligt silverschampo för blont eller grått hår. Med en lavenderinfuserad formula som rengör och samtidigt verkar för att reducera oönskade gula toner i håret och för att återställa hårets färg och glans!

Balsam

Kevin Murphy Blonde Angel Treatment är en vårdande inpackning och balsam i ett som hjälper till att återfukta och mjukgöra blont, slingat eller grått hår, samtidigt som det verkar för att ljusa upp och reducera oönskade gula toner i håret.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Kevin Murphy Blonde Angel Duo

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Must have för blont hår
2017-07-15 av: Ann-Sophie W
Absolut bästa "silverschampo" som tar bort det gula och tar fram det bästa med ett blont/vitt hår. Mycket vårdande och välgörande. Skapar perfekta naturliga toner till blont hår. Helt olik de silverschampos jag provat förut som har get en för lilla och matt ton. Jag är så nöjd. Ett absolut måste för att hålla gult rött och oönskade varma toner i ett blont svall och få det att se naturligt ut. Doftar gott och känner att det är en fint & hälsosam sammansatt kemikaliecoctail som jag sätter i mitt huvud och det är viktigt.
Rekommenderas till: blekta som önskar kall ton och naturliga tanter som vågar låta sitt grå/vita hår växa ut naturligt.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.